Codrut Seres, presedinte la Antena 1

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 15:06
2090 citiri

Codrut Seres a fost numit presedinte al Companiilor Antena 1 SA si Intact Production, conform unei hotarari publicate in Monitorul Oficial din 21 iunie.

Fostul ministru al Economiei a fost astfel desemnat presedinte al Consiliului de Administratie al SC TV Antena 1 SA cu un mandat de patru ani. Componenta acestui for este urmatoarea: Sorin Oancea - membru, George Sorin Alexandrescu - membru/director general, Pompiliu Sorin Stoian - membru, Gabriel Cristian Arsene - membru, se arata in Monitorul Oficial din 21 iunie.

Codrut Seres este numit, totodata, membru al Consiliului de Administratie al Antenei 3 SA.

Aceasta decizie a fost luata in Adunarea Generala din 18 mai.

Componenta Consiliului de Administratie al Antenei 3 SA este: Sorin Oancea - presedinte, Emanuel Mihai Gadea - membru/director general, Codrut Seres - membru, Pompiliu Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru. Mandatul CA al Antena 3 expira pe 31 mai 2014.

Contactat de AGERPRES, Codrut Seres a confirmat numirea sa, precizand ca este onorat de acest lucru, urmand sa faca publice, in perioada urmatoare, proiectele pe care le are in noua sa calitate.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: AGERPRES