Hustler TV si Dorcel TV, in variante HD si 3D, in Romania

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 18:28
11989 citiri
Hustler TV si Dorcel TV, in variante HD si 3D, in Romania
Foto: Arhiva

Televiziunile pentru adulti Hustler TV si Dorcel TV, in variante HD si chiar 3D, vor sa se lanseze pe piata audiovizualului romanesc, potrivit unor anunturi facute la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti de distribuitorii acestora in Romania.

Pe piata audiovizualului din Romania sunt deja disponibile televiziunile Hustler TV si Blue Hustler, prezente in grilele mai multor operatori de cablu si DTH. Spre exemplu, Hustler TV este prezent in oferta UPC si Romtelecom.

In plus, la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti, biroul din Romania al companiei Chello Centrale Europe a anuntat ca distribuie pe piata audiovizualului romanesc variantele de inalta definitie Hustler TV HD si Hustler TV 3D.

"Hustler HD este disponibil, urmand ca in partea a doua a anului viitor - inceputul anului 2013 sa fie distribuit si Hustler 3D", a declarat pentru MEDIAFAX Anda Manza, Country Manager Chello Central Europe Romania, prezenta la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti.

Pe de alta parte, si compania producatorului francez de filme porno Marc Dorcel este interesata sa cucereasca nisa filmelor pentru adulti din audiovizualul romanesc, prin lansarea in Romania a televiziunilor Dorcel TV HD, Dorcel TV 3D, dar si Redlight TV, care are si varianta full HD.

Anuntul a fost facut la Conventia de Comunicatii prin Cablu de la Bucuresti de Angela Triboi-Gasic, reprezentant al companiei lui Marc Dorcel in Romania.

"Dorcel TV este o televiziune de referinta in domeniul continutului pentru adulti. Dorcel TV e disponibil atat in versiunea standard, cat si HD si 3D", a spus Angela Triboi-Gasic.

In momentul de fata, Dorcel TV este disponibil abonatilor retelei de telecomunicatii Ines Group.

In grilele operatorilor de cablu si DTH din Romania si-au facut loc, pana in prezent, mai multe televiziuni straine pentru adulti. Astfel, pe langa Hustler TV si Blue Hustler, telespectatorii romani abonati pot vedea, in anumite conditii, si Playboy TV, Private Spice, Daring!TV, Super One.

Difuzarea televiziunilor straine pentru adulti in Romania trebuie sa respecte mai multe aspecte prevazute de Codul de reglementare a continutului audiovizual.

Astfel, potrivit articolului 27 din Cod, "distribuitorii de servicii media audiovizuale pot retransmite serviciile de programe 18+ numai in intervalul orar 1,00 - 5,00, in urmatoarele situatii: a) codat in cadrul unor pachete optionale special dedicate adultilor, in sistem analogic; b) restrictionat prin intermediul unui sistem de control parental, in sistem digital", iar "serviciile de programe 18+ pot fi comercializate numai la solicitarea abonatului, in pachete care contin exclusiv astfel de programe, si neconditionat de achizitia altor pachete de servicii".

Totodata, "programele 18+ nu pot fi difuzate de catre furnizori de servicii media audiovizuale aflati sub jurisdictia Romaniei".

Cea de-a 16-a editie a Conventiei de Comunicatii prin Cablu - singurul targ romanesc de televiziune si echipamente destinate comunicatiilor prin cablu - a debutat marti si continua miercuri, la Hotelul Marriott din Bucuresti, in organizarea Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC).

ACC este organizatia profesionala a distribuitorilor de programe TV prin cablu si satelit din Romania, care reprezinta interesele principalelor companii din domeniu, ce deservesc peste 80% din piata locala.

ACC este condusa de un Consiliu Director format din reprezentantii RCS & RDS, UPC Romania si Telemach, presedintele acesteia fiind Radu Petric.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#programe adulti Romania, #Hustlertv DorcelTv Romania , #televiziune