Melania Medeleanu dezminte zvonurile privind plecarea ei la CNN

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 14:09
2269 citiri
Melania Medeleanu dezminte zvonurile privind plecarea ei la CNN
Foto: Realitatea TV

Melania Medeleanu dezminte informatiile potrivit carora ar pleca de la Realitatea TV la CNN, zvon lansat miercuri si preluat in aproape toata mass-media.

"In mod normal as fi tratat acest subiect ca ceea ce este: o inventie care poate fi ignorata. Amploarea pe care a luat-o insa, ma determina sa reactionez- am primit mai multe sms-uri si mesaje de felicitare decat de Paste si de Craciun la un loc. Si nu le merit. Nu plec la CNN, nu s-a pus nicio secunda problema si nici n-am discutat cu nimeni despre asa ceva", a declarat Melania Medeleanu pentru Realitatea.net, acuzand ca sub sintagma "surse din interiorul trustului" se ascund de multe ori minciuni sfruntate.

"Ca cineva dezinformat (ca sa folosesc un eufemism), da drumul acestui mesaj nu e atat de grav, pot sa consider ca e o banala greseala. Ce mi se pare cu adevarat grav e viteza cu care s-a raspandit aceasta minciuna si faptul ca atat de multe publicatii - printre care cateva cu reputatie serioasa - s-au grabit s-o preia fara sa aiba nici macar o confirmare, o minima verificare a datelor. Unde-s vremurile in care pentru orice stire aveai nevoie de 3 surse? Nu plec la CNN si nu am vorbit cu niciunul din cei care publica aceasta asa zisa stire. Acest mod de a face presa este inacceptabil", a mai declarat Melania Medeleanu.

Mai mult, jurnalista isi exprima ingrijorarea fata de modul in care dezinformarile de acest tip ar putea afecta cu adevarat viata celor la care se refera. "In cazul meu, aceasta inventie nu are consecinte majore. Nu pot sa nu ma intreb insa ce se intampla cu 'stirile' care discrediteaza oameni, care au un impact asupra vietilor lor?", se intreaba ea.

Site-ul showbiz.ro a publicat miercuri un articol in care spunea ca Melania Medeleanu va pleca la CNN, alaturi de "omul cu care isi imparte viata de ceva vreme", citind drept surse persoane din interiorul trustului Realitatea-Catavencu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Melania Medeleanu CNN, #Melania Medeleanu Realitatea , #televiziune