O firma inregistrata in Panama a pus ochii pe marcile Realitatea TV si Realitatea FM

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 21:55
2023 citiri
O firma inregistrata in Panama a pus ochii pe marcile Realitatea TV si Realitatea FM

O societate romaneasca ce are ca unic asociat o firma inregistrata in Panama a solicitat luna trecuta la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea marcilor Realitatea TV si Realitatea FM, detinute in prezent de societatea Realitatea Media SA.

Mai exact, SC European Money Strategy SRL a depus, pe 23 mai 2011, la OSIM doua solicitari de marca pentru Realitatea TV si Realitatea FM, informeaza Mediafax.

Conform sursei citate, SC European Money Strategy SRL a fost infiintata pe 16 septembrie 2010 si are sediul in Bucuresti, unicul asociat fiind Investment Money Funds S.A. din Panama. Aportul social al Investment Money Funds este de 1.000 de lei, potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului.

Actualul titular al celor doua marci, Realitatea Media SA, a depus o opozitie la OSIM.

Marca Realitatea TV a fost atribuita Realitatea Media SA in 28 mai 2008 si va expira in 4 septembrie 2017, iar marca Realitatea FM a fost atribuita Realitatea Media SA in 9 iulie 2008 si va expira in 5 decembrie 2017.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media, a confirmat informatiile pentru sursa citata si a precizat ca nu stie cine se afla in spatele firmei care incearca, dar nu va reusi, sa preia cele doua marci. O pozitie similara a avut si Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media.

Conform reglementarilor in vigoare, oricine poate sa solicite inregistrarea unei marci, chiar daca marca respectiva are un titular de drept, iar OSIM, intr-un termen neprecizat, trebuie sa ia o decizie cu privire la opozitiile care sunt depuse.

Surprinzator, marcile Realitatea.TV si Realitatea.FM sunt disputate deja la OSIM, deoarece in data de 7 iunie 2011, Cabinetul de avocatura Andrei Nicolescu a solicitat OSIM inregistrarea marcilor Realitatea.TV, Realitatea.FM si Realitatea.Net.

Inca un solicitant

Potrivit site-ului cabinetului de avocatura, in 2009, avocatul Andrei Nicolescu "a furnizat un suport important in preluarea de catre Asesoft Distribution a controlului in comun asupra Emag International SRL si Dante International SRL".

Asesoft Distribution este o companie controlata de Sebastian Ghita. Acesta a negat insa ca ar fi in spatele acestei actiuni.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#firma Panama Realitea, #Sebastian Ghita Asesoft, #marca Realitatea OSIM , #televiziune
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Cred ca in realitate firma apartine...