Radu Moraru: Ii voi ceda lui Bobby Paunescu actiunile mele la televiziunea B1

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 23:06
3760 citiri
Radu Moraru: Ii voi ceda lui Bobby Paunescu actiunile mele la televiziunea B1
Foto:dcnews.com

Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa ii cedeze lui Bobby Paunescu cele 22-30% actiuni pe care le detine la televiziunea B1, luand in calcul si posibilitatea de a vinde cele 60% din actiunile pe care le detine la Vox News.

"Actiunile mele la B1 probabil ca i le voi lasa lui Bobby Paunescu. Intre noi, in acesti ani, nu am avut nevoie nici de avocati, nici de armate de juristi. Bobby a facut un gest extraordinar, mi-a dat marca, brandul, logourile pentru emisiunea 'Nasul'. Si noi vom returna acest gest prin a renunta la actiunile pe care le avem", a declarat Radu Moraru, conform Mediafax.

Totodata, Moraru a dezvaluit ca Bobby Paunescu va renunta la functiile sale executive din trust, urmand a se concentra pe productia de filme, mai ales ca viitorul sau film va avea un buget de 20 de milioane de dolari.

In opinia sa, cel mai potrivit om pentru a prelua sefia B1 ar fi Robert Turcescu.

Tot la B1 TV va ajunge si Aura Titiriga, fostul redactor-sef de la Antena 3.

AUR cere demiterea de urgență a ministrului Agriculturii. „O păpuşă uşor manevrabilă”
AUR cere demiterea de urgență a ministrului Agriculturii. „O păpuşă uşor manevrabilă”
Dan Tanasă, deputatul AUR susţine că demiterea şefului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Ionuţ Lupu, după doar două luni de mandat, din cauză că ar fi blocat...
Ludovic Orban, despre comasarea alegerilor: "Am auzit că vor să modifice legea prin ordonanţă de urgenţă, ceea ce agravează şi mai mult abuzul"
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri, 21 februarie, despre comasarea alegerilor, că a auzit că guvernul vrea să modifice legea prin ordonanţă de urgenţă, ceea ce...
#Radu Moraru actiuni B1, #televiziune Boby Paunescu , #televiziune