Realitatea TV someaza Romania TV sa-si schimbe numele

Vineri, 02 August 2013, ora 08:41
2095 citiri
Realitatea TV someaza Romania TV sa-si schimbe numele
Foto: Pagina de Media

Postul de televiziune Romania TV, detinut de Sebastian Ghita, ar putea fi nevoit sa isi schimbe denumirea, ca urmarea a unei somatii facute de reprezentantii Realitatea TV, in care se precizeaza ca postul deputatului PSD nu are dreptul sa foloseasca actualul nume.

"Folosirea de catre Ridzone Computers in cadrul serviciului de programe TV cu denumirea RTV, a marcilor 'RTV' si 'Romania TV' prin afisarea lor in partea dreapta a ecranului duce la o situatie de confuzie pentru public, deoarece toate stirile si emisiunile produse de Realitatea Media sub marcile sale 'RTV', 'Realitatea TV' sunt difuzate de ani de zile pe postul de televiziune Realitatea TV detinut de Societate", se arata in somatia ultimativa adresata firmelor Ridzone Computers si RTV Satelite Net, potrivit Pagina de Media.

Ghita si Schwartzenberg au incercat sa rezolve problema de la Realitatea TV

In document se arata ca Realitatea Media S.A. este titularul marcilor sub sigla careia Romania TV functioneaza de peste un an de zile, aceasta din urma aducand un prejudiciu de 10 milioane de euro.

De asemenea, reprezentantii Realitatea TV sustin ca incalcarea drepturilor de autor de catre postul senatorului Ghita a dus la destabilizarea societatii Realitatea Media si la starea de insolventa.

"In situatia in care starea actuala de fapt nu inceteaza de indata, vom sesiza Parchetul General pentru a cerceta savarsirea de infractiuni in legatura cu aceasta situatie (inselaciune etc.), Consiliul National al Audiovizualului caruia ii vom solicita oprirea emisiei postului RTV cat timp foloseste sigla 'RTV' si, nu in ultimul rand, instantele de judecata pentru a ne recupera prejudiciul de imagine produs", au conchis semnatarii somatiei.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Realitatea TV somatie Romania TV, #Realitatea TV somatie RTV denumire, #schimbare nume Romania TV , #televiziune