Super Bingo Metropolis, anulat cu 2 ore inainte de difuzare - cat pierde Antena 1

Luni, 20 Februarie 2012, ora 07:45
4883 citiri
Super Bingo Metropolis, anulat cu 2 ore inainte de difuzare - cat pierde Antena 1

Antena 1 a aflat oficial ca emisiunea-concurs Super Bingo Metropolis a fost suspendata cu doar doua ore inainte de difuzare, veste ce o costa foarte scump.

In locul acestei emisiuni, televiziunea din Baneasa a difuzat filmul "La bine si la rau".

Potrivit Evenimentului Zilei, Antena 1 pierde 20.000 de euro pe editie, atat cat incasa pentru difuzarea concursului, din publicitate si productie. Un calcul simplu arata ca intr-un an postul TV va ramane cu o gaura in buget de aproape un milion de euro.

Pagina de media posteaza comunicatul Antena Group, prin care se anunta decizia de suspendare a emisiunii.

"Azi, 19 februarie, cu doua ore inaintea difuzarii emisiunii Super Bingo Metropolis, Antena TV Group a fost instiintata de Ministerul Finantelor Publice cu privire la faptul ca MFP - Comisia de autorizare a jocurilor de noroc a dispus masura revocarii licentei societatii Phoenix Games SRL, organizatoarea jocului Super Bingo Metropolis, pentru inregistrarea de catre aceasta societate de obligatii restante fata de bugetul de stat mai vechi de 30 de zile", se arata in documentul citat.

Antena Group specifica faptul ca se va supune cerintelor legale si se vede nevoita sa suspende difuzarea emisiunii Super Bingo Metropolis pana la solutionarea tuturor diferendelor dintre autoritatea fiscala si organizatorul jocului bingo.

Radu Chifa, unul dintre actionarii SC Phoenix Games SRL, a declarat, pentru Evenimentul Zilei ca toti cei care au cumparat bilete la bingo pentru duminica isi vor primii banii inapoi.

Presa a dezvaluit inca de joi ca firma care se ocupa de emisiune are probleme cu Ministerul de Finante si i se va revoca licenta.

Membrii Comisiei de autorizare a jocurilor de noroc au decis joi, in unanimitate, anularea licentei pentru jocurile de tip bingo ale firmei SC Phoenix Games SRL.

Cei sapte membri ai comisiei de autorizare a jocurilor de noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice au luat aceste decizii in unanimitate, ca urmare a faptului ca firma respectiva a acumulat restante la bugetul de stat de peste 1,2 milioane de euro.

Mai mult, Fiscul a decis poprirea conturilor si sechestrarea bunurilor firmei. In ultimele luni, situatia firmei SC Phoenix Games SRL a mai fost trecuta pe lista de sedinta, dar nu a fost luata in discutie.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#concurs Bingo Metropolis, #Super Bingo Metropolis suspendat, #emisiune Super Bingo Metropolis , #televiziune