Vacanta Mare revine - Cu ce post au semnat si ce schimbari anunta

Luni, 03 Februarie 2014, ora 15:25
6487 citiri
Vacanta Mare revine - Cu ce post au semnat si ce schimbari anunta
Foto: Facebook/Mugur Mihaescu

Fanii Vacanta Mare au motive de bucurie. Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu si-au anuntat revenirea la TV. Deja un contract in acest sens s-a semnat cu postul de televiziune Antena 1, dupa cum a declarat cel care ani buni l-a interpretat pe Garcea.

Emisiunea se va numi Vacanta Mare - Batalia generatiilor, va numara 12 editii si va fi difuzata de la sfarsitul lunii februarie, a declarat Mugur Mihaescu pentru Pagina de Media.

Pe micul ecran, Mugur Mihaescu, in varsta de 47 de ani, si Radu Pietreanu (50 de ani) se vor lupta cu o gasca de "feisbuchisti": "Suntem noi doi contra restului lumii si vom face ceva care nu va semana cu nimic din ce a facut Vacanta Mare pe televizor".

Printre rivalii celor doi, pe micul ecran, toti tineri cu varste cuprinse intre 17 - 22 de ani, se va afla si fiica lui Dan Sava, fost membru al grupului umoristic, care a murit in 1999, intr-un accident de masina.

Garcea, aproape uitat

In plus, Garcea nu va mai fi personaj central, avand doar cateva aparitii, pentru ca "am lasat trecutul, acum ne uitam la ce suntem si la ceea ce vom deveni", a declarat Mihaescu. Are doua aparitii in 12 emisiuni: "La 50 de ani vezi altfel lucrurile, ai o alta perspectiva".

Cat despre tipul de umor promovat, acesta e diferit de cel tipic Vacanta Mare. "Acum avem copii, este altceva. Nu mai poti adorda un anume gen de umor", a declarat Mihaescu.

Vorbind in detaliu despre emisiune, actorul a marturisit ca o parte din aceasta va consta in stand up comedy, "cum faceam pe vremuri pe scena, dar cu un umor adaptat generatiei noastre", iar a doua parte va insemna reality show, in fapt batalia dintre generatii.

"A treia parte va consta in secvente scurte, trase ca niste filmulete", a mai spus Mihaescu.

In Romania nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste emisiunile umoristice

Emisiunea va tine telespectatorii in fata ecranelor circa o ora si jumatate, intre orele 20:30 si 22:00.

Vorbind despre asteptarile legate de acest nou proiect, Mugur Mihaescu a afirmat ca acestea sunt mari, pentru ca "In stilul de umor din Romania nu s-a schimbat nimic in ultimii ani. Totul a fost doar un fel de variatiune pe aceeasi tema. Noi incercam sa reinventam ceva".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vacanta Mare revine, #Vacanta Mare Antena 1, #noua emisiune Vacanta Mare, #Vacanta Mare Batalia generatiilor, #noua emisiune Mugur Mihaescu, #emisiune noua Radu Pietreanu , #televiziune