Dezvaluiri dupa concedierea Romicai Jurca din TVR

Marti, 26 Mai 2015, ora 13:49
12922 citiri
Dezvaluiri dupa concedierea Romicai Jurca din TVR
Foto: Facebook/Claudiu Lucaci

Claudiu Lucaci, fostul sef al Stirilor TVR, a reactionat, dupa ce Romica Jurca l-a acuzat ca a dat-o afara din SRTv.

Acesta a sustinut ca Romica Jurca a venit sa lucreze in Televiziunea Romana la ordinul Elenei Ceausescu, informeaza Mediafax.

"Sunt o resursa de cunoastere si informatie. Si, din cand in cand, ma provoaca vreun frustrat sa-l pun la punct. Azi m-am gandit sa-i raspund unei viitoare pensionare care a profitat de toate regimurile pentru a insela increderea oamenilor. A inceput sa colaboreze cu TVR prin ordin de la cabinetul 2. Pentru cei mai tineri, codificarea inseamna Elena Ceausescu. S-a ocupat cu livrarea de rapoarte meteo si despre noii sai colegi.

Dupa 1990, s-a transformat in specialist meteo. A profitat, din nou, de relatiile sale cu 'fostii'. Le-a aratat colegilor sai ca, indiferent de puterea politica, de regimul consititutional, are impunitate. Astfel a fentat lustratia si i-a sfidat pe colegi. Pe cei de la locul de munca si pe cei unde colabora. Pe primii i-a denigrat si indepartat de colaborarea cu TVR, pe ultimii ii tapa de bani si simula monopolul absolut pe sursele de informare", a notat acesta.

Romica Jurca pleaca cu scandal din TVR dupa 18 ani

Fostul sef al Stirilor TVR a adaugat ca Romica Jurca a plecat din TVR cand a descoperit ca poate face mai multi bani la alta televiziune si ca si-a angajat si fiul acolo.

"Apoi, cand patronii au descoperit ca nu performeaza, a revenit de unde a plecat. Pentru un salariu si mai mare si conditii de demnitar (masina, telefon, concediu platit). A dat la o parte angajati nevinovati si a blocat ani de zile concurenta pe post. A ascuns TVR faptul ca toate datele meteo se puteau obtine gratuit si ca multi colegi de-ai sai si-ar fi dorit sa colaboreze gratuit cu TVR.

I-a fost pastrata colaborarea, ani de zile, in ciuda acestor lucruri. Cand nu au mai fost bani i s-a atras atentia ca TVR nu este institutie de asistenta sociala. Ca altii, mai tineri, n-au loc de munca. Ca risipa ne-a dus la sapa de lemn. Si atunci a inceput sa faca ce a fost invatata in tinerete: note informative, amenintari, interventii la conducere, santaj. Cu astfel de oameni, Romania inca nu s-a despartit de trecutul sau odios. Ei continua sa ne intoxice viata si constiintele", a scris Claudiu Lucaci pe Facebook.

Romica Jurca a declarat recent la Antena Stars ca Lucaci a vrut sa o indeparteze din TVR inca de cand a ajuns in functia de conducere.

"Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea directorul Directiei Stiri, Claudiu Lucaci (...) Astfel de intentii a avut de cand a ajuns sef la Stiri, iar de fiecare data motiva ca 'nu se mai accepta colaboratori', ceea ce era si este o foarte mare minciuna (...)

Consiliul de Administratie a aprobat sa fiu mentinuta in TVR si sa mi se incheie alt contract. (...) In acest sens a fost emisa o hotarare (...) pe care directorul Lucaci a refuzat sa o puna in aplicare pana la inceputul lunii noiembrie 2014", a declarat Romica Jurca.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Claudiu Lucaci Romica Jurca, #Lucaci Romica Jurca TVR, #Romica Jurca TVR , #TVR