Monica Ghiurco, propusa la sefia TVR, respinsa de Parlament

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 20:19
5428 citiri
Monica Ghiurco, propusa la sefia TVR, respinsa de Parlament
Foto: Facebook/Monica Ghiurco

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al TVR pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice, nu a obtinut in plenul celor doua Camere ale Parlamentului numarul necesar de voturi pentru numirea in functie, anume 272, ea primind 194 de voturi "pentru" si 113 "impotriva".

"Ca urmare a faptului ca doar 194 au votat pentru propunerea Consiliului de Administratie al TVR, Birourile Permanente au constatat ca nu este intrunita majoritatea pentru numirea Monicai Ghiurco in functia de presedinte director general al TVR", a anuntat secretarul Camerei Nicolae Mircovici, citat de News.ro.

Monica Ghiurco, propusa presedinte director general al TVR

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al TVR pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al televiziunii publice, a primit, luni, aviz negativ din partea Comisiilor de Cultura reunite ale Parlamentului.

Astfel, Monica Ghiurco a primit 18 voturi "pentru" si 19 voturi "impotriva".

In cadrul sedintei camerelor reunite, Florin Paslaru, deputat PSD, a declarat ca formatiunea politica din care face parte nu va vota numirea Monicai Ghiurco ca presedinte-director general al TVR.

#Monica Ghiurco respinsa TVR , #TVR