PD-L vrea sa isi puna ofiterul de presa sef la TVR

Luni, 28 Iunie 2010, ora 10:57
3163 citiri
PD-L vrea sa isi puna ofiterul de presa sef la TVR
Foto: www.sutu.ro

Sefa Biroului de presa al Partidului Democrat-Liberal, Ada Mesesan, a fost propusa de PD-L sa preia sefia TVR.

"Am fost propusa de PD-L sa fac parte din Consiliul de Administratie al TVR si implicit sa preiau conducerea acestei institutii. Ramane insa sa vedem care va fi decizia Parlamentului, care urmeaza sa fie luata zilele acestea", a declarat Ada Mesesan, luni, pentru Ziare.com.

Decizia a fost luata in timpul unei sedinte a democrat-liberalilor care a avut loc duminica seara, la sediul din Modrogan.

La sfarsit, premierul Emil Boc a declarat ca au discutat doar despre propunerile membrilor care sa faca parte din Consiliile de Administratie ale TVR si SRR.

De mai multe saptamani, PD-L incearca sa gaseasca o persoana pentru a conduce TVR, dupa ce Robert Turcescu a refuzat sa preia temporar acest post. Pe bursa zvonurilor pentru aceasta functie au fost vehiculate nume ca Rodica Culcer, Andreea Pora si Sebastian Lazaroiu.

Si Guvernul a facut nominalizarile

Si Guvernul a inaintat luni Parlamentului nominalizarile pentru Consiliile de Administratie ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) si Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR). E vorba de Catalin Baba, Cosmin Irimies, Adelina Radulescu si Josef Klein.

"Propunerea Guvernului pentru Consiliul de Administratie al SRTV este domnul Catalin Baba, iar pentru postul de supleant Executivul il propune pe domnul Cosmin Irimies", se arata intr-un comunicat al Guvernului remis Ziare.com.

In ceea ce priveste Consiliul de Administratie al SRR, Guvernul o propune pe Adelina Radulescu, iar ca supleant pe domnul Josef Klein.

Nominalizarile au fost decise in cadrul unei scurte sedinte de Guvern de luni dimineata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Ada Mesesan sefa TVR, #propunere PDL TVR , #TVR