Ramona Badescu va prezenta Duminica in familie, la TVR1 - cand incepe emisiunea

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 23:19
3889 citiri
Ramona Badescu va prezenta Duminica in familie, la TVR1 - cand incepe emisiunea

Din luna octombrie, Ramona Badescu va prelua emisiunea Duminica in familie, care va fi difuzata in ultima zi a saptamanii, dupa-amiaza, la TVR1 si online, pe platforma web a Televiziunii Romane, TVR+.

Timp de trei ore, trei familii de personalitati din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, arta, sport, moda, bucatarie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzica si se vor relaxa alaturi de Ramona Badescu si invitatii sai.

"Ma intorc! Nu este o amenintare, este o realitate, o emotie, o dorinta mai veche de a putea intra in sufletele si casele romanilor mei dragi, prin intermediul unei emisiuni speciale, ca insasi numele care o poarta, Duminica in familie.

In viata mea, aceste doua cuvinte, duminica si familia, mi-au calauzit pasii si sufletul, facandu-ma sa nu uit de unde am plecat, de la familia mea, si sa am incredere si sa-l iubesc pe Dumnezeu, ca in sfanta zi de duminica", declara Ramona Badescu inainte de intalnirea cu telespectatorii romani.

Mihaela Radulescu, despre Ramona Badescu si Duminica in familie

In 2007, cand Mihaela Radulescu prezenta inca Duminica in familie, vedeta le-a marturisit in direct telespectatorilor, avand-o ca invitata in platou pe Ramona Badescu: "Am sa-i spun acuma - si credeti-ma ca este un mare compliment, sper sa-l inteleaga si ea: daca ar trebui sa dau emisiunea mea, orice emisiune as face, pe mana cuiva, singura care as vrea sa prezinte in locul meu, fara sa ma doara capul, sufletul, fara sa-mi para rau, e Ramona Badescu".

Ramona Badescu debuta pe scena la doar 4 ani, cantand "Sunt Ramona din Craiova", compusa de tatal sau. De atunci, in palmaresul ei de artista s-au inscris participari si premii la festivaluri de muzica usoara, show-uri de televiziune, roluri in seriale, filme si piese de teatru italiene.

Absolventa a Institutului de Stiinte Economice, Ramona s-a stabilit in Italia in anul 1990, unde, prin cariera artistica, a sustinut si promovat permanent valorile romanesti. Din anul 2009, de cand ocupa postul de consilier al primarului Romei pentru problemele romanilor, vedeta lupta sa inlature prejudecatile create fata de romanii din Italia, prin arta si comunicare.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Președintele USR Cătălin Drulă l-a acuzat pe premierul PSD Marcel Ciolacu că racolează primari USR, sub amenințarea controalelor venite de la instituțiile statului. Acesta îl acuză pe...
Exod al liberalilor din cabinetul Ciolacu. Până la jumătate din miniștri ar putea părăsi portofoliile din guvern
Exod al liberalilor din cabinetul Ciolacu. Până la jumătate din miniștri ar putea părăsi portofoliile din guvern
Cabinetul Marcel Ciolacu ar putea să rămână fără aproape jumătate din totalul miniștrilor. Guvernanții, în special din partea PNL, se pregătesc pentru alegerile comasate, astfel că...
#Ramona Badescu Duminica in familie, #Ramona Badescu emisiune TVR1, #prezentatoare Duminica in familie TVR1 , #TVR