Ziare.com

Anca Constantinescu nu plateste banii pentru marcile Click FM si CLIC si contesta licitatia

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:31

   

Anca Constantinescu nu plateste banii pentru marcile Click FM si CLIC si contesta licitatia
Anca Constantinescu, care a adjudecat miercuri marcile "Bucuresti 106,2 CLICK FM doar radio" si "CLIC", a declarat vineri ca nu a platit suma pentru care a adjudecat brandurile, precizand ca va face contestatie si plangere penala, pentru ca licitatia "a fost o escrocherie".

Anca Constantinescu a mai spus ca, din informatiile pe care le detine, nici Emilia Ciucan, care si-a adjudecat mai multe marci din portofoliul Adevarul Holding, la licitatia organizata miercuri, de executorul judecatoresc Georgeta Raportoru, nu ar fi platit suma pe care ar fi trebuit sa o achite in termen de 24 de ore de la incheierea licitatiei.

"Nimeni nu a achitat nimic. Eu o sa fac contestatie si plangere penala, pentru ca toata licitatia a fost o escrocherie", a mentionat Anca Constantinescu. Ea a adaugat ca o parte dintre marcile scoase miercuri la licitatie nici nu sunt inregistrate la OSIM.

Totodata, Anca Constantinescu a reamintit ca Emilia Ciucan - cunoscuta ca fiind avocata lui Dinu Patriciu, proprietarul Adevarul Holding, insa care a precizat ca a participat la licitatie in nume personal - parea sa aiba relatii foarte stranse cu avocatii Adevarul Holding, prezenti la licitatia de miercuri, pe care-i trimitea sa ii aduca tigari in timpul licitatiei.

Aceste lucruri s-au intamplat in conditiile in care debitorul S.C. Adevarul Holding S.R.L nu avea voie sa liciteze nici personal, nici prin alte persoane.

Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Mai multe marci din portofoliul trustului Adevarul Holding au fost scoase la licitatie miercuri, ca urmare a unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, care a dispus Adevarul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei catre Odyssey Communication, o alta societate din trustul lui Dinu Patriciu, aflata in prezent in insolventa si al carei administratorul judiciar este Acsis Solv I.P.U.R.L.

Doua dintre acestea - "Bucuresti 106,2 CLICK FM doar radio" si "CLIC" - au fost adjudecate de firma Pro-Consul Prod SRL, al carei actionar este Anca Constantinescu. Aceasta a fost, de altfel, prezenta si la licitatie. Ea a adjudecat marca "Bucuresti 106,2 CLICK FM doar radio" pentru suma de 12.100 de lei, fara TVA, si marca "CLIC" pentru 45.200 de lei, fara TVA.

De cealalta parte, Emilia Ciucan a adjudecat la licitatia de miercuri mai multe marci care au in componenta lor denumirea "Click", inclusiv cea aferenta tabloidului detinut de trustul Adevarul Holding, pentru suma de 11 milioane de lei fara TVA.

Executorul judecatoresc Georgeta Raportoru, reprezentantii Odyssey Communication si cei ai Acsis Solv I.P.U.R.L nu au dorit sa spuna daca banii pentru marcile adjudecate la licitatia de miercuri au fost platiti. In cazul in care banii nu au fost platiti si in cazul in care executorul judecatoresc nu a acordat o prelungire a termenului in care pot fi depusi banii, marcile respective ar putea fi scoase din nou la licitatie.

Agentia de publicitate Odyssey Communication, detinuta de Dinu Patriciu, a intrat in insolventa la sfarsitul anului 2011. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L., acelasi ca in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, care detine licenta audiovizuala a OTV.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3389 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Țeapă !

Cred că și in acest domeniu Patriciu trebuie să ceară o Marcă,adică o marcă de țeapă !

 

basescu si ai lui, ciuma poporului, inclusiv *** de patriciu

teapa la teapa, este cunoscut faptul ca acest personaj grobian pe nume anca constantinescu impreuna cu firma este este MAMA tepelor.
asa ca se merita unii pe altii, de unde are bani aceasta muiere?
sunt bani facuti cu statul pe vremea cand drojdierul cotrocenist era primar si apoi de la precupetul videanu

cam multe tepe se dau prin executorul Raportoru !

Bine ca nu au fost sumele prea mari .

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor