Angajam coordonatori si editori

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 11:51
3389 citiri

Ziare.com angajeaza:

- Un coordonator editorial - trebuie sa urmareasca sursele de informare, sa propuna cele mai importante subiecte, sa editeze stirile redactorilor si sa le promoveze pe site. Cerinte: experienta jurnalistica si in mediul online, capacitate de editare a unui text din punct de vedere gramatical, logic si jurnalistic, o buna cunoastere a mediului politic, economic, social si cultural.

- Un editor texte - trebuie sa editeze texte din punct de vedere gramatical, logic si jurnalistic. Se cere experienta jurnalistica relevanta, o buna cunoastere a mediului politic, economic, social si cultural, experienta si cunostinte solide de editare pe online.

Business24.ro angajeaza:

- Un coordonator editorial - trebuie sa urmareasca sursele de informare, sa propuna cele mai importante subiecte, sa editeze stirile redactorilor si sa le promoveze pe site. Cerinte: experienta jurnalistica si in mediul online, capacitate de editare a unui text din punct de vedere gramatical, logic si jurnalistic, o foarte buna cunoastere a surselor si mediului economic si social.

- Un editor business - trebuie sa urmareasca sursele de informare, sa propuna subiecte si sa realizeze articole economice. Se cere o foarte buna cunoastere a surselor si domeniului economic si social, capacitatea de a scrie corect un articol din punct de vedere gramatical, logic si jurnalistic, experienta pe online constituie un avantaj.

Hit.ro angajeaza:

- Un editor IT&C - trebuie sa urmareasca sursele de informare, sa propuna subiecte si sa realizeze articole pe domeniul IT&C. Se cere o foarte buna cunoastere a surselor si domeniului IT&C, capacitatea de a scrie corect un articol din punct de vedere gramatical, logic si jurnalistic, experienta pe online constituie un avantaj.

Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de motivare la recrutari@ziare.com. Va rugam sa mentionati site-ul si postul pentru care aplicati.

Termen limita pentru trimiterea CV-urilor: 21 decembrie 2011.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#angajare editor, #oferta job editor, #oferta job media, #oferta job presa, #editor coordonator, #angajare jurnalist, #oferta angajare ziare, #angajare cordonator presa, #angajare editor IT , #ziare