Crimă pe holul spitalului. Un medic cardiolog a fost împușcat de un pacient nemulțumit de diagnosticul primit

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 15:21
4875 citiri
Crimă pe holul spitalului. Un medic cardiolog a fost împușcat de un pacient nemulțumit de diagnosticul primit
Medic italian, împușcat de un pacient nemulțumit FOTO taday.it

Un medic cardiolog italian a fost omorât de pacientul său pe holul spitalului, la Favara, în Sicilia, chiar de față cu ceilalți pacienți și cu angajații clinicii.

Criminalul, care a fugit de la locul faptei, a fost prins rapid de polițiști.

Cei doi s-ar fi certat în cabinetul medicului specialist Gaetano Alaimo, din Favara, provincia Agrigento, informează Corriere della Sera.

Când discuția a atins punctul culminant, au ieșit pe hol, iar pacientul a scos un pistol și l-a împușcat pe cardiolog în fața celorlalți oameni care își așteptau rândul și a secretarelor.

Motivele din spatele disputei sunt încă necunoscute, dar unele publicații italiene vorbesc despre o nemulțumire a pacientului agresiv legată de diagnosticul dat de medicul său curant.

Nemulțumirea care a dus la omor ar fi pornit de la eliberarea unui certificat esențial pentru reînnoirea permisului de conducere.

Criminalul, un bărbat de 47 de ani, a fost urmărit și prins chiar în casa acestuia unde polițiștii au și găsit arma folosită la crimă. Bărbatul a spus în timpul interogatoriului că a găsit întâmplător pistolul pe un câmp din localitate.

#medic italian, #impuscat, #sicilia, #pacienti, #diagnostic, #cardiologie , #Italia
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
34 citiri.cordoglio