Românul care câștigă lunar "în jur de 23-24 de mii de euro pe PFA. Să știți că am câștigat și mai mult" VIDEO

Vineri, 29 Septembrie 2023, ora 22:11
16764 citiri
Românul care câștigă lunar "în jur de 23-24 de mii de euro pe PFA. Să știți că am câștigat și mai mult" VIDEO
Dr. Virgil Ionescu, Medic Primar în Radiologie – Imagistică Medicală și Doctor în Științe Medicale FOTO captură YouTube

Dr. Virgil Ionescu, Medic Primar în Radiologie – Imagistică Medicală și Doctor în Științe Medicale, este un nume celebru în domeniul medical, recunoscut pentru contribuțiile sale valoroase în dezvoltarea Imagisticii prin Rezonanță Magnetică.

Medicul a dezvăluit recent într-un podcast detalii despre veniturile sale și drumul pe care l-a parcurs până acum în carieră.

Astfel, Virgil Ionescu a mărturisit că încasează aproximativ 24 de mii de euro pe lună prin intermediul PFA-ului său.

Acesta a precizat că în trecut a avut perioade mai prospere din punct de vedere financiar.

„Într-un moment în care nu este una dintre cele mai bune perioade din viața mea, câștig în jur de 23-24 de mii de euro pe PFA. Dar să știți că am câștigat și mai mult. O să vă povestesc trei evenimente.”, a spus medicul.

"Mamă, uite cât am câștigat, trebuie să ne cumpărăm ceva"

„Primul meu job plătit mai bine a venit cu un sacrificiu, trebuia să fac naveta la Constanța. Munceam aproape non stop, dar după trei weekend-uri lucrate la rând, vine și primul salariu și văd acolo 65 de milioane. Am sunat-o pe mama și i-am spus: „Mamă uite cât am câștigat, trebuie să ne cumpărăm ceva.” Și ne-am cumpărat o mașină de spălat bună, ca ea să nu se mai chinuie.”

Munca la stat versus cea de la privat

Dr. Virgil Ionescu a primit mai multe oferte de la instituții medicale de stat, care îi ofereau salarii substanțiale pentru a se întoarce, inclusiv oportunitatea de a deveni șef de secție cu un salariu de 25.000 de euro.

Totuși, medicul a preferat să rămână în sectorul privat, unde avea deja un venit considerabil.

La începuturile carierei sale, pentru a ajunge la veniturile actuale, a lucrat din greu și fără limită de timp, și-a amintit medicul. El a subliniat că în acea perioadă și-a dedicat mare parte din timp muncii și dezvoltării profesionale și că acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu s-a implicat în relații romantice.

"Ofertă să fiu șef de secție, pentru 25000 de euro"

„După ce s-a închis centrul de la Constanța, am ajuns la București undeva tot la privat, unde mulți doctori mă contactau pentru a mă întoarce la stat. „Nu vrei să te așezi și tu de acum, să termini cu privatul?” spuneau. Dar îmi ofereau un salariu de 2500 de euro, când eu câștigam deja cam 11 mii.

Am primit și o ofertă să fiu șef de secție, pentru 25000 de euro, însă deja mă vedeam făcând gărzi de Crăciun și Revelion. Însă, pe vremea aia lucram într-un centru unde aveam garantată o sumă de 100 de mii de euro. Iar când i-am refuzat pe cei de la stat și le-am spus, vă dați seama că le-a căzut fața.

Însă, nu a fost așa mereu, la începutul carieri mele ca să ajung să câștig suma asta stăteam de dimineață și până seara, nu aveam limită orară, că de aia nu m-am combinat cu nicio doctoriță și eu”, a povestit doctorul Virgil Ionescu.

Experiență de aproximativ 30 de ani în domeniul medical

Cu o experiență de aproximativ 30 de ani în domeniul medical, Dr. Virgil Ionescu și-a început cariera în domeniul radiologiei în 1991 la Spitalul Clinic “Cantacuzino” din București.

În 1994, devine medic specialist radiodiagnostic la Spitalul “Bagdasar”, apoi, în anul 1999, devine medic primar si asistent universitar de neuroimagistică la Catedra de Neurochirurgie de la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, loc în care, din anul 1997, a început activitatea în domeniul CT (Tomografiei Computerizate), iar în domeniul IRM (Imagisticii prin Rezonanță Magnetică) din anul 2001.

Din anul 2004 lucrează în exclusivitate în centre medicale private de prestigiu, din București și din țară.

Mai multe spitale din România au fost evaluate pentru acreditare. Rezultate dezastruoase. Ce note au obținut
Mai multe spitale din România au fost evaluate pentru acreditare. Rezultate dezastruoase. Ce note au obținut
Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), instituţia care se ocupă cu acreditarea unităţilor sanitare din România, a evaluat în luna decembrie 2024 18...
Glasgow Rangers a jucat cu ultima clasată din Scoția. Ianis Hagi a fost titular
Glasgow Rangers a jucat cu ultima clasată din Scoția. Ianis Hagi a fost titular
Echipa scoţiană Glasgow Rangers a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea St Johnstone, în etapa a 23-a din Premiership. Cu Ianis Hagi titular, Rangers a avut zece minute de...
#medic, #roman, #castiguri lunare, #PFA, #spitale , #medici
  1. Resursele americane împărțite între Pacific și Atlantic. SUA ar putea fi nevoite să facă față unor amenințări multiple
  2. Horațiu Potra, declarații după ce a fost ridicat de la protestul AUR: ”România e condusă de slugile globaliștilor” VIDEO
  3. Creștin-democrații germani se tem că Trump le-ar putea deraia drumul către victorie
  4. Mai multe spitale din România au fost evaluate pentru acreditare. Rezultate dezastruoase. Ce note au obținut
  5. Prințesa Leonor a Spaniei a plecat într-o călătorie de 6 luni pe mările lumii. Stagiul la Marină face parte in procesul de formare ca viitor lider al națiunii VIDEO/FOTO
  6. UPDATE Copilul de 4 ani dat dispărut după ce plecat din fața casei sale, unde se juca, a fost găsit mort
  7. Președintele CJ Mureș, reacție de ultimă oră în scandalul centrelor de plasament pentru copii: „Nu au fost identificate situaţii care să pună în pericol sănătatea sau viaţa beneficiarilor"
  8. Roboții sexy au făcut senzație la CES Vegas VIDEO
  9. Zelenski, deschis la schimburi de prizonieri care să includă soldați nord-coreeni. Unul dintre ei nu vrea însă să se întoarcă acasă VIDEO
  10. Milanovic va obține un nou mandat de președinte al Croației cu 78%, potrivit sondajelor. Adversarii politici îl etichetează drept „pro-rus"