Scandalul Bîstroe, un foc de paie aprins de ministrul Grindeanu. Ce arată măsurătorile făcute de România la intrarea în canal
Mediu / Bistroe
Primele rezultate ale măsurătorilor făcute de România în zona de început a canalului Bîstroe au fost transmise autorităților centrale. Ministerul Transporturilor a început investigațiile la sfârșitul lunii aprilie, după ce Ucraina și-a dat acordul, pentru a lămuri controversele legate de presupuse lucrări de dragare ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Bistroe . Această zonă va concentra articolele categoriei Mediu din Ziare.Com care au subiectul principal: Bistroe.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Bistroe, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Mediu , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.