Patronii din Mamaia trimit Guvernului o plangere la adresa Enel

Marti, 03 August 2010, ora 16:32
1908 citiri
Patronii din Mamaia trimit Guvernului o plangere la adresa Enel

Asociatia Patronala Mamaia va trimite Guvernului Romaniei o plangere la adresa Enel Distributie Dobrogea, din cauza intreruperilor periodice de electricitate in statiune, motiv pentru care asociatia spune ca are plangeri constante din partea clientilor si amenintari ca va fi data in judecata.

"Tinand cont de faptul ca in statiunea Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si implicit in cadrul hotelurilor, restaurantelor, teraselor etc., Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapide in acest sens.

Din cauza intreruperii constante a energiei electrice avem plangeri constante din partea clientilor nostri, amenintari ca vom fi dati in judecata, avand in vedere ca acestia au platit aceste sejururi din timp si nu accepta scuzele noastre, lucru de la sine inteles de noi", a declarat presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala.

Acesta considera totodata ca aceste probleme reprezinta "o sfidare" la adresa tuturor agentilor economici care isi desfasoara activitatea in aceasta zona, impiedicandu-i sa-si desfasoare activitatea, mai ales in aceasta perioada de plin sezon in care sunt zeci de mii de turisti in statiune.

"Prin aceasta plangere, Asociatia Patronala Mamaia doreste sa traga la raspundere si sa solicite despagubiri catre Enel pentru agentii economici din aceasta zona, in cazul in care aceasta problema nu se va remedia in cel mai scurt timp posibil", spun reprezentantii asociatiei.

Potrivit acestora, plangerea va fi transmisa Guvernului Romaniei, in vederea gasirii vinovatilor si tragerii la raspundere a acestora.

Asociatia Patronala Mamaia este membra a Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, care reprezinta un parteneriat public - privat intre autoritatile locale si regionale, asociatiile patronale si profesionale, camera de comert teritoriala si un touroperator de renume mondial. Scopul comun al acestora este dezvoltarea si promovarea litoralului romanesc, precum si elaborarea si implementarea unei strategii de dezvoltare a zonei, crearea unui brand al litoralului.

Citeste si:
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Curtea Constituţională a României (CCR) discută, miercuri, sesizarea USR privind numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii...
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....