Ziare.com

Banca Mondiala sustine un studiu in Romania privind reducerea emisiilor de CO2

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 23:11

   

Banca Mondiala sustine un studiu in Romania privind reducerea emisiilor de CO2
Banca Mondiala va sprijini elaborarea unui studiu in Romania, pe modelul polonez, care este deja in implementare, privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon (CO2), anunta reprezentantii Ministerului Mediului.

Ministrul de resort, Laszlo Borbely, a primit asigurari in acest sens de la vicepresedintele Bancii Mondiale pentru regiunea Europa si Asia Centrala, Philippe Le Houerou, cu ocazia unor discutii purtate marti, in SUA.

Totodata, Banca Mondiala, prin reprezentantul sau, s-a oferit sa sprijine demersurile Romaniei privind analiza absorbtiei fondurilor europene.

Cu acelasi prilej, Borbely l-a informat pe reprezentantul Bancii Mondiale ca Romania a reusit sa recupereze intarzierile la proiectele Hazard si controlul poluarii cu nutrienti.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Ministrul Mediului se afla in SUA in calitate de presedinte al celei de-a 19-a Sesiuni a Comisiei ONU pentru Dezvoltare Durabila (CSD19).

Sursa: rNews

Articol citit de 699 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor