Ponta: Vreau la Complexul Energetic Oltenia mai putini sefi si mai multi angajati

Joi, 16 August 2012, ora 20:29
1905 citiri
Ponta: Vreau la Complexul Energetic Oltenia mai putini sefi si mai multi angajati
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Targu-Jiu, ca vrea sa vada la Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai putini directori si mai multi angajati, afirmand ca CEO inseamna foarte multe locuri de munca create pentru cei din judetele Gorj, Dolj si judetele invecinate.

"CEO este foarte important si vreau sa vad mai multi angajati si mai putini sefi, vreau sa vad mai putine interese personale sau de partid, mai putini sefi si mai multi angajati in Complexul Energetic Oltenia. De asemenea, discutia despre salariile directorilor: eu vreau sa le tai, sa vedem daca ma lasa cei din PDL, dar pana la urma tot o sa le taiem.

Eu nu inteleg de ce sunt atatia directori, de ce nu sunt mai putini directori? (...) Nu inteleg de ce e nevoie de 200 de directori, cand ar putea fi mai multi angajati si mai putini sefi. Eu nu vreau sa inlocuim directorii PDL cu cei ai USL, sa fim intelesi, insa cred ca ar fi suficient o suta de sefi. Nu suntem in Parlament si asta o sa intreb si eu pe cei din conducere de ce e nevoie de atat de multi directori. CEO inseamna foarte multe locuri de munca, create pentru cei din judetele Gorj, Dolj si judetele invecinate", a spus premierul.

Ponta a mai afirmat ca in societatile enegetice de stat conducerea trebuie depolitizata.

"S-a reusit rezilierea contractelor cu baietii destepti, contracte incheiate pe vremea domnului Videanu, lucrurile au mers rau, au fost pierderi, tocmai de aceea agream ideea de management privat. Mergem pe depolitizarea conducerii in societatile energetice de stat. Pe data de 30 august se va hotari in AGA sediul CEO, la Targu-Jiu. Aici si peste tot in tara trebuie facuta mai putina politica si mai multa administratie", a mai spus premierul Victor Ponta la Targu-Jiu.

#Ponta complexul energetic Oltenia, #complex energetic Oltenia angajati, #Ponta angajati complex energetic Oltenia , #energie electrica