Un nou sistem de climatizare: Setezi de la birou temperatura pe care o vrei acasa

Joi, 05 Mai 2011, ora 12:30
2701 citiri
Un nou sistem de climatizare: Setezi de la birou temperatura pe care o vrei acasa

Compania Rehau a lansat, in acest an, un nou sistem de climatizare cu pompa de caldura. Dotat cu o tehnologie de reglare inteligenta si usor de deservit, el permite setarea de la distanta a temperaturii ambientale a casei tale.

Indiferent de locul unde te afli, poti comanda printr-un simplu click, de la orice calculator care are o conexiune la Internet, temperatura pe care sa o gasesti la intoarcerea acasa.

Pompa de caldura reprezinta alternativa pe care Rehau o ofera la sistemele clasice de incalzire a locuintelor (gaz metan, lemn, carbuni).

Care sunt avantajele folosirii noii tehnologii?

Pompele de caldura Rehau folosesc in proportie de 75% energia regenerabila din apa, aer sau sol si doar 25% energie electrica. Astfel, pentru 1 kw de energie electrica consumat, pompa livreaza aprox. 4 kw de energie termica.

Pentru ca nu utilizeaza combustili fosili, pompa de caldura nu are emisii de CO2 si nu polueaza, asigurand locuintei apa calda menajera si confort termic in conditii de siguranta deplina.

Poti reduce cheltuielile de intretinere cu ajutorul softului de supraveghere a sistemului de la distanta: o cartela web Rehau care face conexiunea intre un computer si regulatorul pompei de caldura. Noul software permite reglarea tempertaturii apei, aerului si a umiditatii. Sistemul poate fi controlat direct de pe PC sau prin intermediul Internet-ului de oriunde in lume, sustin reprezentantii companiei, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Desi costurile de instalare sunt mai ridicate, investitia este una pe termen lung si se amortizeaza prin consumul redus de energie. Astfel, costurile anuale sunt mai mici decat in cazul folosirii centralelor termice. Mai mult, montarea sistemelor ecologice cu pompa de caldura este incurajata de Uniunea Europeana, aceasta subventionand cu pana la 8.000 lei, prin programul Casa Verde, instalarea unui astfel de sistem de climatizare.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#reglare temperatura, #sistem climatizare, #sistem incalzire , #energie regenerabila
Comentarii
Poza sanziana
sanziana
rank 5
Orice aplicatie electronica poate primi un modul de comunicatii