Ziare.com

Un nou sistem de climatizare: Setezi de la birou temperatura pe care o vrei acasa

Joi, 05 Mai 2011, ora 12:30

   

Un nou sistem de climatizare: Setezi de la birou temperatura pe care o vrei acasa
Compania Rehau a lansat, in acest an, un nou sistem de climatizare cu pompa de caldura. Dotat cu o tehnologie de reglare inteligenta si usor de deservit, el permite setarea de la distanta a temperaturii ambientale a casei tale.

Indiferent de locul unde te afli, poti comanda printr-un simplu click, de la orice calculator care are o conexiune la Internet, temperatura pe care sa o gasesti la intoarcerea acasa.

Pompa de caldura reprezinta alternativa pe care Rehau o ofera la sistemele clasice de incalzire a locuintelor (gaz metan, lemn, carbuni).

Care sunt avantajele folosirii noii tehnologii?

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Pompele de caldura Rehau folosesc in proportie de 75% energia regenerabila din apa, aer sau sol si doar 25% energie electrica. Astfel, pentru 1 kw de energie electrica consumat, pompa livreaza aprox. 4 kw de energie termica.

Pentru ca nu utilizeaza combustili fosili, pompa de caldura nu are emisii de CO2 si nu polueaza, asigurand locuintei apa calda menajera si confort termic in conditii de siguranta deplina.

Poti reduce cheltuielile de intretinere cu ajutorul softului de supraveghere a sistemului de la distanta: o cartela web Rehau care face conexiunea intre un computer si regulatorul pompei de caldura. Noul software permite reglarea tempertaturii apei, aerului si a umiditatii. Sistemul poate fi controlat direct de pe PC sau prin intermediul Internet-ului de oriunde in lume, sustin reprezentantii companiei, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Desi costurile de instalare sunt mai ridicate, investitia este una pe termen lung si se amortizeaza prin consumul redus de energie. Astfel, costurile anuale sunt mai mici decat in cazul folosirii centralelor termice. Mai mult, montarea sistemelor ecologice cu pompa de caldura este incurajata de Uniunea Europeana, aceasta subventionand cu pana la 8.000 lei, prin programul Casa Verde, instalarea unui astfel de sistem de climatizare.

A.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1534 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

reclama mascata

viessmannu are de cel putin 10 ani sistemul asta ....

 

Orice aplicatie electronica poate primi un modul de comunicatii

Cu adresa proprie care sa poata fi accesata de oriunde...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor