De ce nu trebuie să strângi de pe acum ambalaje pentru returnarea garanției care se acordă din decembrie. "Acestea nu vor fi acceptate"
Sustenabilitate / garantie returnare
Recuperarea garanţiei va fi valabilă, după data de 30 noiembrie, doar pentru ambalajele cu sigla Ambalaj cu garanţie, precizează, joi, administratorul Sistemului Garanţie-Returnare (SGR), RetuRO, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES. "Printr-o analogie foarte simplă, Sistemul de Garanţie-Returnare este similar cu utilizarea ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei garantie returnare . Această zonă va concentra articolele categoriei Sustenabilitate din Ziare.Com care au subiectul principal: garantie returnare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - garantie returnare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sustenabilitate , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.