Ziare.com

Parlamentul European a declarat ''urgenta climatica'' in Europa

Joi, 28 Noiembrie 2019, ora 16:03

   

Parlamentul European a declarat ''urgenta climatica'' in Europa
Majoritatea membrilor Parlamentului European au votat joi o rezolutie simbolica prin care declara "urgenta climatica" in Europa.

Rezolutia a fost adoptata cu 429 de voturi pentru si 225 impotriva, din cele 673 de voturi exprimate in plenul PE de la Strasbourg.

Au existat 19 abtineri, relateaza dpa.

Europarlamentarii au cerut Comisiei Europene "sa asigure pe deplin legislatia necesara si propunerile bugetare sa fie pe deplin aliniate" cu obiectivul limitarii incalzirii globale la 1,5 grade Celsius, a scris Comitetul de mediu al legislativului pe Twitter.

Dictionarul Oxford defineste urgenta climatica drept "o situatie in care sunt necesare actiuni urgente pentru reducerea sau oprirea schimbarilor climatice si evitarea posibilelor daune asupra mediului rezultate din aceasta".

Citeste si:
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3409 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Au depasit faza de isterie in grup...

Acum au ridicat-o la rang de ticneala 'normala'...

 

Explica-mi si mie te rog

Pentru ca se pare ca dumneata stii mai bine decat cei care au ajuns iata la rangul de ticniti.
Cum se face ca de ani buni aproape in fiecare luna se bate recordul celorlalte date ulterior inregistrate si constatam o noua luna cea mai calduroasa pe glob din toate inregistrarile meteorologice?
Sa nu-mi spui ca sunt fake news toate datele astea care se inregistreaza.

Datele sunt colectate si publicate apoi ...

... la gazeta de perete a sanatoriului. Daca vreunul nu pune botul atunci i se prelungeste sederea. Doar aceia cu creierul dat cu sampon sunt lasati afara in strada.

...

Ce simplu ar fi daca dezechilibrele Pamantului ar putea fi echilibrate in Pamant:)
Ar fi fost simplu, dar mai putea fi Universul o platforma pentru dezvoltare in stil fibonacci?:)
Echilibrarea se initiaza in Cer, or...chiar
isi doresc oamenii sa urmeze rinduiala Naturii? Din ce se vede, nu prea vor:)

Dezechilibrele au devenit urgente climatice, asa e, dar becurile s au aprins in Cer, nu in Pamant si doar aici:)
Pamantul si Cerul Curcubeului, bineinteles:)

 

...

sau, altfel spus, indiferent cite urgente climatice se activeaza, Natura va reactiona pe doua paliere, ca omul tot pe doua paliere actioneaza.
iar unul dintre paliere se afla in opozitie cu insasi dinamica Civilizatiei, prin urmare omul se va impotrivi Naturii facind din impotrivire o miscare care tinde sa devina plenara, pentru ca, pina la urma, ea are menirea sa desavarseasca miscarea Civilizatiei.

 

...

se prea poate ca adincimea noilor fundatii ale moulu capitol pe care Civilizatia il scrie sa fie atit de adinci cincat vor ajunge la nevoile primare.

 

...

ideea e ca ce se intimpla cu Natura e un Efect, nu o Cauza, iar 'intimplarile' aferente, gen dinamica ciclica a climei de-a lungul a milioane de ani, care, sa vezi minune, isi urmeaza ciclul ASA fix pe vremurile astea, ne arata doar ca jocul e...un Intreg.

Poti privi Natura si sa deduci Actiunile oamenilor? DA, chiar daca Actiunile sint purtate de Dorinte, deci peste generatii.

 

...

Natura e stare de echilibru. absoluta. ori te misti in armonie cu Natura, ori esti pe o corectie care in fapt e calea catre Dorinta de a fi in armonie cu Natura.
adica...dupa cum doresti, asa sa fie, dar in orice directie ai apuca, traseul se stie!, e spre armonia cu Natura.
ca asta inseamna dorintele citorva generatii, sau poate mai multe, asta e, indiferent cit de lunga e calea care echilibreaza, ea duce spre armonia cu Natura.

...si mai e o cale, cea pe care 'sta' Natura: AntiNatura. Civilizatia, pina una alta, spre asta tinde. AntiNatura e fata de Natura cam ce e o Manusa fata de o Manusa intoarsa pe dos.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor