Doi pui de urs au murit de foame in padurea din zona Cheia

Marti, 01 Iunie 2021, ora 12:33
2717 citiri
Doi pui de urs au murit de foame in padurea din zona Cheia
Mama puilor nu a fost gasita in zona FOTO/ Pixabay

Doi pui de urs care au fost gasiti in padurea din zona Cheia au murit de foame, mama acestora nefiind identificata in zona, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Daniel Chirvase.

Potrivit acestuia, luni dupa-amiaza a fost primit un apel la 112 prin care era semnalata prezenta a doi pui de urs pe traseul de la Cabana Ciucas spre Muntele Rosu, in zona Fantana lui Ioan. Unul dintre pui era deja mort, iar cel de-al doilea atat de slabit, incat nu se putea deplasa.

Jandarmii au delimitat un perimetru de siguranta, insa mama puilor nu a fost gasita in zona.

S-a luat legatura cu autoritatile competente, insa cel de-al doilea pui de urs a murit si el ulterior. Cadavrele au fost duse la sediul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Prahova.

Directorul DSVSA, Mihai Terecoasa, a precizat ca cei doi pui de urs aveau circa trei luni si erau epuizati de foame, in intestinele lor nefiind gasite urme de hrana, dar au fost afectati si de frig.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#pui urs romania, #morti, #padure, #Cheia , #paduri
Comentarii