Producatorii de panouri fotovoltaice cauta distribuitori in Romania

Joi, 26 Mai 2011, ora 11:30
5125 citiri
Producatorii de panouri fotovoltaice cauta distribuitori in Romania

Producatorii straini de panouri fotovoltaice cauta sa intre pe piata din Romania si pentru asta vor fi prezenti, in perioada 7- 9 iulie, la Palatul National al Copiilor, unde are loc Targul de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, RoEnergy Bucuresti 2011.

In cadrul evenimentului si-au anuntat prezenta, in calitate de expozanti, reputate companii occidentale, care sosesc pentru prima data in Romania, interesate de potentialul energetic autohton.

Visel Placas, lider global in productia de panouri fotovoltaice monocristaline si policristaline, cu certificare germana, este una dintre companiile care si-au anuntat prezenta cu stand la expozitie. Visel Placas este specializata pe productie-dezvoltare, punand accent deosebit si pe cercetarea din domeniul fotovoltaic.

Prin expozitie si conferinte, RoEnergy Bucuresti acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile de la fotovoltaic si eolian pana la biomasa si solutii inteligente de constructii. Conferintele RoEnergy, dispuse pe trei zile, sunt organizate in colaborare cu IBCOenerg, Sune, Rosha, Ipa Cifatt Cluj, Ire.

Citeste mai mult despre acest eveniment pe Roenergy.eu

#targ eficienta energetica constructii, #targ energii regenerabile bucuresti , #panouri fotovoltaice
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Rezultatele neconvingatoare ale experimentelor cu panouri solare din vremea lui Ceausescu...
Poza 3195
3195
rank 5
Si noi,romanii, nu le putem construi ?. Trebuie sa le cumparam ?