Distractie tipic romaneasca de 1 mai: Tone de deseuri lasate de turisti

Vineri, 03 Mai 2013, ora 08:34

   

Distractie tipic romaneasca de 1 mai: Tone de deseuri lasate de turisti
O campanie de salubrizare a rezervatiilor naturale Cazanele Mari, Cazanele Mici si Mraconia situate in Clisura Dunarii a fost organizata joi de Asociatia "Dunarea la Cazane", a declarat presedintele acesteia, Razvan Pieptanatu.

Potrivit sursei citate, in sectorul cuprins intre complexul Decebal si localitatea Dubova, s-au colectat de catre voluntarii acestui ONG peste cinci tone de deseuri menajere rezultate in urma popasurilor facute de turisti in acest areal din perimetrul Parcului Natural "Portile de Fier" in perioada 1-2 mai.

"De asemenea, am difuzat peste 300 de pliante prin care avertizam cetatenii asupra necesitatii protejarii mediului si 150 de saci menajeri persoanelor care au iesit la iarba verde, la gratar, astfel incat sa nu mai arunce gunoaiele la intamplare", a precizat Pieptanatu.

El a mai aratat ca a amplasat in zonele respective si mai multe europubele care vor fi lasate la vedere, in apropierea locurilor de campare, pana a treia zi de Paste.


Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1981 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Civilizatia...
nu a ajuns in Oltenia si mehedinti!?
Si mai vreti sa fiti recunoscuti ca egali ai vesticilor...
Vai de mama voastra!
Astea-s imaginile cu care sinteti asimilati in lumea civilizata, imagi de gunoaie, copii orfani si debili mintali, tzigani...
La mai mare...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor