Autobuzul de 700.000 de euro prezentat la Galati. Are o autonomie de 350 de kilometri si "polueaza" doar cu apa FOTO
Sustenabilitate / propulsie hidrogen
Mijlocul de transport a fost expus miercuri, 10 noiembrie, in fata Primariei Galati si va ramane acolo timp de o saptamana. Un autobuz alimentat cu hidrogen a fost prezentat in premiera la Galati, in cadrul unui eveniment organizat de municipalitate. Autobuzul va ramane in oras timp de o saptamana pentru sesiuni de prezentare organizate ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei propulsie hidrogen . Această zonă va concentra articolele categoriei Sustenabilitate din Ziare.Com care au subiectul principal: propulsie hidrogen.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - propulsie hidrogen, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sustenabilitate , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.