Campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!"

Marti, 08 Iulie 2014, ora 15:05
972 citiri
Campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!"

Campania nationala "Recicleaza cu ECOTIC!" organizata de Asociatia ECOTIC si ECOTIC BAT este in plina desfasurare. Premiile campaniei sunt 6 tablete electronice si doua vouchere in valoare totala de 750 euro.

Aceasta campanie este adresata organizatiilor publice si companiilor private, promovand astfel un serviciu gratuit pus la dispozitie de organizatori si anume preluarea gratuita a deseurilor de echipamente electrice si electronice si a deseurilor de baterii si acumulatori portabili.

In cadrul acestei campanii pot participa institutiile publice precum si companii private din Romania care detin DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) si DBA (deseuri de baterii si acumulatori portabili) si care solicita Organizatiei ECOTIC ridicarea acestor deseuri pana in data de 25 Noiembrie 2014.

Institutiile publice si companiile private se pot inscrie in Campania "Recicleaza cu ECOTIC!" prin transmiterea unei comenzi de ridicare a deseurilor mentionate mai sus la adresa de e-mail logistica@ecotic.ro. Comenzile minime pentru inscrierea in aceasta campanie sunt in cazul DEEE de 150 kg, iar in cazul DBA de 3 kg.

Prin mesajul campaniei, Asociatia ECOTIC si ECOTIC BAT doresc sa contribuie la:

  • modelarea comportamentului tuturor angajatilor companiilor in directia unei reciclari corecte a deseurilor
  • responsabilizarea persoanelor juridice privind interactiunea cu mediul inconjurator
  • constientizarea faptului ca printr-o colectare selectiva si predarea deseurilor catre un circuit corect de reciclare se limiteaza impactul negativ asupra mediului si se reutilizeaza materii prime secundare in procese de fabricatie pentru produse noi, diminuand astfel amprenta de carbon a noilor produse

Marele premiu pentru DEEE se va acorda companiei sau institutiei care va preda in total cea mai mare cantitate de DEEE in cadrul campaniei. Firma/institutia desemnata castigatoare va beneficia de un voucher in valoare de 500 EURO pentru achizitia unor plante ornamentale pentru birouri.

Marele premiu pentru DBA va fi acordat companiei sau institutiei care va preda cea mai mare cantitate de DBA in cadrul campaniei. Acest premiu va consta intr-un voucher in valoare de 250 EURO (fara TVA) pentru achizitii de plante ornamentale pentru birouri.

In plus, se vor acorda si alte premii, prin tragere la sorti:

  • 3 tablete acordate companiilor si institutilor participante si validate din punct de vedere al cantitatilor minime de DEEE predate in campania "Recicleaza cu ECOTIC"!
  • 3 tablete acordate companiilor si institutilor participante si validate din punct de vedere al cantitatilor minime de DBA predate in campania "Recicleaza cu ECOTIC"!

In data de 9 decembrie 2014 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor tabletelor, iar pe 10 decembrie 2014 vor fi anuntati oficial castigatorii Marilor premii. Decernarea premilor se va face in cadrul "Galei Premilor pentru un Mediu Curat!" 2014.

Mai multe detalii legate de campanie, cat si regulamentul concursului sunt disponibile aici http://www.ecotic.ro/proiecte-ecotic/recicleaza_cu_ecotic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#campanie reciclare, #Recicleaza cu ECOTIC, #concurs reciclare , #reciclare