Ziare.com

Ziare.com sustine Patrula de Reciclare

Marti, 01 Iulie 2014, ora 10:54

   

Ziare.com sustine Patrula de Reciclare
Ziare.com a devenit partener media si suporter al Patrulei de Reciclare, un proiect dedicat informarii si educarii populatiei in domeniul protectiei mediului, prin colectarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Echipa Ziare.com devine astfel un promotor activ al cauzei sustinute de Patrula de Reciclare si da un exemplu de responsabilitate si solidaritate cu misiunea ecologica a profesorilor, elevilor si tinerilor voluntari hotarati sa incurajeze un bun obicei, cu impact direct asupra mediului in care traim - colectarea DEEE in Romania.

"Ne-am hotarat sa devenim suporteri ai Patrulei de Reciclare de indata ce am aflat despre aceasta initiativa atat de necesara. Cititorii nostri ne-au demonstrat in repetate randuri ca sunt interesati de astfel de subiecte de actualitate si cu impact direct asupra vietii lor; ne-au aratat ca stiu sa ia cele mai bune decizii, daca sunt informati corect.

Este de datoria noastra sa le explicam celor aproape 3 milioane de cititori care ne urmaresc in fiecare luna cat de usor pot face ceva pentru a proteja mediul in care traiesc, muncesc si isi cresc copiii.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Mentalitatile se schimba incet, la fel si obiceiurile oamenilor, dar totul se poate intampla mai repede si mai eficient cand presa sustine ideile bune. La Ziare.com, facem asta deja de ani de zile si ne bucuram ca avem acum un nou prilej gratie Patrulei de Reciclare", sustine Bogdana Boga, redactor-sef al publicatiei Ziare.com.

"Copiii, tinerii si profesorii din Patrula de Reciclare au facut un efort admirabil de comunicare, ca sa ajute oamenii sa inteleaga cat de important este sa scape in mod corect si legal de vechiturile electrice.

Au manifestat in orase, au mers la fiecare vecin, au organizat evenimente, au impartit materiale informative, au investit multe ore cu speranta si increderea ca vor reusi sa atinga un obiectiv ambitios: sa convinga fiecare roman sa predea la reciclare cel putin 50 g de DEEE (adica macar trei baterii uzate), aratand astfel ca grija fata de mediu nu este o joaca de copii, ci o responsabilitate pe care o avem cu totii.

Cu fiecare suporter care ni se alatura, ii ajutam pe tinerii implicati in program sa isi indeplineasca misiunea. Impreuna cu echipa Ziare.com speram sa ducem acest mesaj la cat mai multi romani, care sa ni se alature!", spune Alexandra Arnautu, managerul proiectului Patrula de Reciclare.

Pentru ca Patrula de Reciclare a plecat in vacanta de vara, odata cu finalul anului scolar, acum este randul celor mari sa preia stafeta si sa duca mai departe munca elevilor si profesorilor implicati in proiect.

"Entuziasmul aratat de echipa Ziare.com, care a spus 'da!' imediat ce a aflat de acest proiect, ne-a confirmat faptul ca nevoia de informare asupra protectiei mediului este o tema de mare actualitate si ca din ce in ce mai multi formatori de opinie sunt dornici sa se implice in astfel de initiative", a declarat Alexandra Scutaru, reprezentant al Asociatiei RoRec, care a initiat proiectul.

Fiecare cetatean, firmele si institutiile pot deveni suporteri ai Patrulei de Reciclare, predand spre reciclare deseuri de echipamente electrice si electronice, de la baterii uzate, pana la televizoare demodate.

Aflasi tu cum poti scapa responsabil de aceste deseuri sunand la TelVerde 0800 444 800 - apel gratuit din toate retelele de telefonie - sau urmarind campania dedicata acestui subiect pe Ziare.com.

Fiecare kilogram de deseuri colectat de la populatie sau de la agentii economici creste sansele tinerilor voluntari de a primi recunoastere nationala, dar, mai ales, le dovedeste ca toti cei din jur sunt receptivi la eforturile lor.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1602 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor