Sute de mii de romani premiati pe loc in campania "Ai colectat, Ai castigat!"

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 18:37

   

Sute de mii de romani premiati pe loc in campania "Ai colectat, Ai castigat!"
Peste 300.000 de persoane care au colectat selectiv deseurile de ambalaje in cadrul campaniei "Ai colectat, Ai castigat!" au primit premii pe loc, constand in diverse obiecte.

Actiunea a fost organizata de Eco-Rom Ambalaje, compania detinatoare a licentei "Punctul Verde" in Romania, si s-a desfasurat in perioada 18 iunie - 9 septembrie 2012, in 23 de municipii, inclusiv Bucuresti - sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Fiecare zi din campanie a insemnat mai multi oameni convinsi sa depuna separat deseurile si mai multe deseuri trimise spre reciclare, ajungand ca, in cele 3 luni de actiuni la puncte, sa fie colectate selectiv aproximativ 3.500 tone de deseuri de ambalaje. (...) Gestul colectarii selective trebuie sa devina un obicei si singura solutie in acest sens este implicarea tuturor actorilor responsabili: populatie, autoritati, operatori de salubritate si industrie", a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Cei peste 300.000 de oameni care au colectat selectiv minimum 10 deseuri de ambalaje in campania "Ai colectat, ai castigat!" au primit, pe loc, un premiu eco constand in mingi de plaja, frisbee, bratari reflectorizante, magneti de frigider sau pixuri realizate din materiale reciclate.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Marele premiu, o masina, a fost castigat la tombola de Eniko Andreea Stoica din Targu Mures.

"Initiativele noastre si ale tuturor celorlalti actori responsabili de sistemul de colectare selectiva si reciclare in Romania isi dovedesc eficienta de la an la an. Conform ultimului studiu de perceptie realizat la nivel national (Romnibus, decembrie 2011), 50% dintre respondenti au declarat ca in localitatea lor exista posibilitatea de a colecta selectiv deseurile.

Mai mult decat atat, 63% dintre acestia au declarat ca depun separat deseurile in vederea reciclarii. Aceste date sunt o dovada a succesului actiunilor noastre si o motivatie sa continuam sa extindem sistemul, sa ii informam si sa ii educam pe romani privind importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje", a mai declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

C.B.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de2287 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
laurent47
rank 1
Si cam ce cadou le-a dat?
Cate un chibrit sa de-a foc la deseuri!!
klok
rank 1
oooo
fiti atenti, astia de la postu de televiziune ... au venit cu campania: lasa un cadou pentru un bou, cu eticheta cica ... . astia de la postul tv sunt atat de handicapati incat nu-si dau seama ca, daca se fac astfel de cadouri in aeroport si gari, sunt pasibili de puscarie ! romanii pot avea o inima mare, foarte rau ca e exploatata de idioti !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor