Două persoane reținute după descinderile cu scandal de la Sintești. Comisarii de mediu, atacați cu furci
Sustenabilitate / Sintesti
Două persoane au fost reţinute pentru audieri după descinderile comisarilor de Mediu care a vizat arderile ilegale de deşeuri de lângă Capitală, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului. "În această seară (sâmbătă seara - n. r.), două persoane au fost reţinute pentru audieri în localitatea ...
Norul de fum toxic care va acoperi Bucureștiul. "La 10 kilometri de Parlamentul României instituțiile statului sunt zero"
Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 18:27 - Norul de fum toxic care va acoperi Bucureștiul. "La 10 kilometri de Parlamentul României instituțiile statului sunt zero"
Sustenabilitate / Sintesti
Fostul șef al Gărzii de Mediu a surprins în după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 noiembrie, un nor de fum uriaș rezultat ca urmare a activității infracționale. "Atenție, vine inversiunea...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Sintesti . Această zonă va concentra articolele categoriei Sustenabilitate din Ziare.Com care au subiectul principal: Sintesti.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Sintesti, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sustenabilitate , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.