Ziare.com

Bicicleta eco din plastic reciclat

Luni, 25 Iulie 2011, ora 15:40

   

Bicicleta eco din plastic reciclat
Un student israelian, de la Academia de Arta si Design din Ierusalim, a creat "Frii", o bicicleta eco ce poate fi produsa in masa cu resurse limitate. Bicicleta este single speed si este construita dintr-o serie de materiale plastice reciclate, utilizand tehnologia matritelor.

In comparatie cu modul obisnuit de fabricare al bicicletelor din metal, acest proces necesita mai putine ore de munca si este mult mai accesibil.

Pentru constructia lui "Frii", rulmentii sunt asezati in matrita inaintea injectarii materialului, iar cauciucurile sunt "pline", injectate peste jante, ceea ce le face "imune" la penele de cauciuc. Saua este de asemenea creata intr-o matrita si poate avea mai multe marimi.

Pe langa faptul ca arata foarte bine, asa colorata, bicicleta are si o alta parte estetica mai practica: rotile sunt mai mici, ceea ce inseamna ca furca este de asemenea mai mica, iar "Frii" este mai solida.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Citeste mai mult despre Frii, bicicleta eco din plastic reciclat pe GreenReport.ro

Citeste mai multe despre bicicleta plastic bicicleta ecologice
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1757 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor