Campanie de reciclare a deseurilor, in mai multe judete din tara

Joi, 17 Martie 2011, ora 17:30

   

Campanie de reciclare a deseurilor, in mai multe judete din tara
Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec anunta relansarea campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) realizata in parteneriat cu autoritatile locale - "Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!".

Resita "deschide balul", caci in acest week-end aici va avea loc prima actiune din sezonul 2011, potrivit Realitatea.net.

Realizata, ca de obicei, in parteneriat cu Primaria, actiunea se va desfasura atat in municipiu cat si in comunitatile din Calnic, Terova, Cuptoare, Secu, Doman si Moniom.

Programul din acest an se va desfasura alaturi de primarii in toate judetele tarii, incepand din aceasta luna si pana la sfarsitul anului. Anul trecut, in numai trei luni, campania a inregistrat rezultate apreciate ca fiind pozitive atat de catre cetateni cat si de autoritatile locale: 40 de actiuni in 200 de localitati, la care care au participat peste 11.500 de deponenti, ce au adus spre reciclare circa 19.000 de echipamente vechi.

Citeste mai mult despre Campania de reciclare a DEEE-urilor "Locul deseurilor nu este in casa" revine din 19 martie pe Realitatea.net


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 925 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor