O cantitate uriasa de deseuri de cauciuc care urma sa fie exportata in Thailanda a fost descoperita in Portul Constanta

Vineri, 18 Iunie 2021, ora 10:50

   

O cantitate uriasa de deseuri de cauciuc care urma sa fie exportata in Thailanda a fost descoperita in Portul Constanta
Patru containere in care se aflau 110 tone de deseuri de cauciuc, care urmau sa fie exportate in Thailanda, au fost descoperite de autoritati in Portul Constanta Sud Agigea.


Potrivit unui comunicat al Garzii de Coasta, politistii de frontiera, in cooperare cu lucratori vamali si comisari din cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, au descoperit patru containere cu cauciuc nevulcanizat, care urmau sa fie exportate in Thailanda, de o firma din judetul Olt care facea activitati de export.

"In urma verificarilor suplimentare, echipa de control a constatat ca in containere se aflau incarcate de fapt 110 tone de deseuri de cauciuc, marfa care nu corespunde cu datele declarate si cuprinse in documentele folosite la autoritatea vamala", a transmis Garda de Coasta.

Comisarii Garzii de Mediu nu au permis exportul si au decis returnarea la societatea exportatoare deoarece marfurile sunt deseuri.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2305 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
CH 1291
rank 5
Chiar ma intrebam: ce-or face thailandezii cu atat cauciuc?
Poate ca este o reciclare pentru sezonul turistic urmator. Cauciucul este un bun izolant. Daca nu vreti sa va usture mai tarziu...
miticaionica
rank 5
trebuie facuta cerere la politie si la vama ce ai voie sa vinzi
a inebunit lumea ,pai daca Tailandezul vrea sa cumpere deseuriile alea de ce nu ,el stie ce face cu ele ..
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor