Ministri, candidati, vedete si ... detinuti ies in weekend la strans de gunoaie

Vineri, 11 Mai 2012, ora 19:54
1919 citiri
Ministri, candidati, vedete si ... detinuti ies in weekend la strans de gunoaie
Foto: Arhiva

Mai multi politicieni si vedete vor participa, pe 12 mai, la actiunea Ziua curateniei nationale, initiata de organizatia "Let's do it Romania".

Nicusor Dan, candidat independent la functia de Primar General al Municipiului Bucuresti, s-a alaturat campaniei.

"La ora 9, intreaga echipa va porni inspre Padurea Caldarusani, zona care ne-a fost repartizata de catre organizatori", se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Totodata, ministrul Mediului, Rovana Plumb, va participa sambata la campania nationala de curatenie "Let's Do It, Romania!", care se va desfasura in in comuna Buturugeni, judetul Giurgiu, unde impreuna cu o echipa de aproximativ 40 de voluntari va ajuta la ecologizarea zonei respective, potrivit Newsin.

In plus, mai multe vedete sustin "Let's do it Romania", potrivit site-ului campaniei. Printre acestea se afla Lala Band, Helmuth Duckadam, Iulia Vantur, Zoli Toth, Irina Gologan, Cabral, Razvan Fodor, Alex Dima, Andi Moisescu, Amalia Enache, George Vintila, Serban Copot de la Animal X, Magor Csibi, Oltchim, Hahaha Production: Radio Killer, Alex Velea, Brighi, Don Baxter si Shaka Muv, Smiley si Randi.

De asemenea, 20 de detinuti de la penitenciarul Jilava vor participa pe baza de voluntariat la activitati de igienizare si curatenie in comuna Jilava, in zona terenurilor virane aflate la intrarea in comuna dinspre Bucuresti, puncteaza un comunicat remis Ziare.com.

Cei care doresc sa participe la actiunea "Let's Do It, Romania!" pot accesa site-ul campaniei pentru a vedea care sunt punctele de inregistrare la nivel national, potrivit celor de la Ministerul Mediului.

Anul acesta, peste 85 de tari din intreaga lume organizeaza o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie. Ziua de Curatenie Nationala este organizata sambata si in Bulgaria, Republica Moldova si Turcia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Rovana Plumb curatenie generala, #Lets Do It Romania, #Nicusor Dan curatenie , #stiri mediu