Ziare.com

Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie

Vineri, 20 Mai 2011, ora 22:15

   

Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie
Programului Casa Verde pentru persoane fizice, pentru anul 2011, va debuta la data de 1 iunie, adica in mai putin de 2 saptamani.

Prin intermediul acestui program, oricine isi echipeaza locuinta cu panouri solare, pompe de caldura sau instalatii de producere a energiei termice pe baza de biomasa isi poate recupera investitia, sau o parte din ea, prin decontarea facturii de catre Administratia Fondului de Mediu.

Proprietarii de locuinte pot obtine pana la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare, pana la 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de caldura si pana la 6.000 lei pentru instalatie de producere a energiei termice pe baza de peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

Cei care obtin finantarea trebuie sa stie ca risca sa returneze banii in cazul in care obiectivele finantate nu sunt folosite conform scopului stabilit, precum si in cazul in care acestea au fost vandute, in timpul derularii proiectului si dupa finalizarea lui, pe o perioada de un an.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Documente necesare pentru inscriere

Cei care vor sa se inscrie in noua sesiune a programului pot incepe sa-si pregateasca documentele necesare la agentiile de protectia mediului. Dosarul de finantare ce cuprinde urmatoarele documente:

- cerere de finantare nerambursabila, tehnoredactata si semnata, in original
- declaratie pe propria raspundere, completata si semnata, in original
- copie de pe actul de identitate al solicitantului

Citeste mai mult despre Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie pe GreenReport.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5831 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

CASA VERDE!

Un nume cu multe semnificatii in istoria noastra!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor