Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie

Vineri, 20 Mai 2011, ora 22:15
5980 citiri
Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie

Programului Casa Verde pentru persoane fizice, pentru anul 2011, va debuta la data de 1 iunie, adica in mai putin de 2 saptamani.

Prin intermediul acestui program, oricine isi echipeaza locuinta cu panouri solare, pompe de caldura sau instalatii de producere a energiei termice pe baza de biomasa isi poate recupera investitia, sau o parte din ea, prin decontarea facturii de catre Administratia Fondului de Mediu.

Proprietarii de locuinte pot obtine pana la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare, pana la 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de caldura si pana la 6.000 lei pentru instalatie de producere a energiei termice pe baza de peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

Cei care obtin finantarea trebuie sa stie ca risca sa returneze banii in cazul in care obiectivele finantate nu sunt folosite conform scopului stabilit, precum si in cazul in care acestea au fost vandute, in timpul derularii proiectului si dupa finalizarea lui, pe o perioada de un an.

Documente necesare pentru inscriere

Cei care vor sa se inscrie in noua sesiune a programului pot incepe sa-si pregateasca documentele necesare la agentiile de protectia mediului. Dosarul de finantare ce cuprinde urmatoarele documente:

- cerere de finantare nerambursabila, tehnoredactata si semnata, in original

- declaratie pe propria raspundere, completata si semnata, in original

- copie de pe actul de identitate al solicitantului

Citeste mai mult despre Programul Casa Verde incepe peste 2 saptamani - Vezi de ce acte ai nevoie pe GreenReport.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Casa Verde program Guvern, #panouri solare finantare stat, #energie verde finantare stat , #verde