Cunoscută cântăreață, acuzată de hărțuire de fostul cameraman: "Să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut"

Miercuri, 24 Aprilie 2024, ora 10:18
5027 citiri
Cunoscută cântăreață, acuzată de hărțuire de fostul cameraman: "Să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut"
Megan Thee Stallion FOTO Facebook

Cântăreaţa americană de rap Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman, care o acuză de grossofobie şi susţine că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, scrie AFP.

Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

Cameramanul a început să colaboreze în 2018 pentru artistă, cunoscută pentru piesele sale "WAP" şi "Hot Girl Summer".

Potrivit plângerii, el a fost obligat să asiste la un act sexual între Megan Thee Stallion şi o altă femeie, în timpul unei călătorii cu maşina pe insula spaniolă Ibiza, în iunie 2022.

Cameramanul "nu a putut coborî din maşină, deoarece era în mers", şi a fost "umilit (...) pe tot parcursul acestui calvar", insistă în plângere.

A doua zi după incident, el susţine că artista l-a avertizat, spunându-i "să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut".

În timpul aceleiaşi călătorii, cântăreaţa i-a adresat o serie de atacuri grossofobe, potrivit plângerii: ea i-a dat ordine precum "scuipă-ţi mâncarea" sau "nu ai nevoie să mănânci" şi l-a insultat.

Câteva săptămâni mai târziu, în august 2022, salariul cameramanului a fost modificat.

În loc să primească un salariu fix de 4.000 de dolari pe lună, a trebuit să accepte să fie plătit pentru fiecare lucrare în parte, fără a-şi schimba programul de lucru intensiv pentru a ţine pasul cu ea.

Acest "nou sistem de facturare a făcut ca reclamantul să câştige semnificativ mai puţin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul şi efortul real", explică plângerea.

Cameramanul a protestat în cele din urmă împotriva condiţiilor sale de muncă, iar cântăreaţa a decis în iunie 2023 să nu mai apeleze la serviciile sale.

"Megan trebuie doar să-l plătească pe clientul nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală şi de comportament grossofob", a denunţat Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Plângerea se referă doar la relaţiile de muncă şi "nu a fost depusă nicio plângere de hărţuire sexuală", a reacţionat avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, pentru Page Six.

Avocatul şi-a exprimat regretul că cameramanul a inclus "acuzaţii săltăreţe în încercarea de a o stânjeni".

Cântăreaţa a ţinut deja prima pagină a ziarelor, când rapperul canadian Tory Lanez a împuşcat-o în picioare după o petrecere la Hollywood, în 2020, în stare de ebrietate. Pentru care a fost condamnat la zece ani de închisoare în vara anului trecut.

Quarterly Report - Editia 4

Nicușor Dan nu exclude o confruntare cu principalul contracandidat. Pentru a afla cine e, va face propriul sondaj
Nicușor Dan nu exclude o confruntare cu principalul contracandidat. Pentru a afla cine e, va face propriul sondaj
Înaintea alegerilor pentru Primăria Capitalei, edilul Nicușor Dan a declarat că nu exclude o dezbatere față în față cu al doilea clasat în sondaje. Asta după ce Gabriela Firea și...
De ce nu se mai fac dezbateri televizate ca pe vremuri și cât de mult pot influența soarta alegerilor: ”E doar un dialog al surzilor de la distanță”
De ce nu se mai fac dezbateri televizate ca pe vremuri și cât de mult pot influența soarta alegerilor: ”E doar un dialog al surzilor de la distanță”
Dezbaterea electorală dintre candidați, atât la alegerile locale, cât și la cele prezidențiale, pare să fi dispărut în ultimii ani. În 2019 nu a existat o dezbatere între Viorica...
#Megan Thee Stallion, #cantareata, #hartuire , #stiri vedete