Ziare.com

Mercedes clasa C va fi produsa in Alabama

de Teodora Bodeanu
Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 17:00

   

Mercedes clasa C va fi produsa in Alabama
Producatorul auto german Daimler va reloca o parte din productia de automobile Mercedes Benz clasa C in Tucsaloosa, statul american Alabama, au anuntat oficialii companiei.

Astfel, producatorul intentioneaza sa beneficieze de o piata in crestere, de costurile de productie mai scazute si spera sa evite fluctuatiile ratei de curs valutar, relateaza Associated Press, citata de The New York Times.

Productia noii generatii de automobile C-Class va incepe in Alabama in 2014, unde se va continua si productia pentru clasele R-, M- si GL.

Potrivit reprezentantilor Daimler, piata din Statele Unite va creste, in urmatorii ani, fiind esentiala existenta unei unitati de productie in aceasta zona. De altfel, masinile din clasa C sunt cel mai bine vandute pe piata americana.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

De asemenea, pentru piata europeana, productia se va muta din Sindelfingen in Bremen. In schimb, unitate de productie din Sindelfingen va construi automobile din clasa SL, sports coupe, incepand din 2014.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 897 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor