Focuri de arma in plina strada in Bucuresti

Joi, 13 Martie 2008, ora 10:50
3959 citiri
Focuri de arma in plina strada in Bucuresti

Doua masini, un Mercedes si un Volkswagen Passat, s-au tamponat, joi, in Capitala, la intersectia strazilor Luica si Giurgiului, anunta Realitatea TV. In accident au fost implicate doua familii de rromi, care au tras si cateva focuri de arma.

Cei doi pasageri din Passat au deschis focul asupra celor trei calatori din Mercedes.

Persoanele aflate in Mercedes au anuntat politia despre agresiune, la fata locului venind politisti de la Sectia 16. Cele trei persoane ranite au fost duse la spital, unde au primit ingrijiri medicale.

Soferul VW Passat a plecat apoi spre localitatea ilfoveana Jilava, unde a fost oprit de politisti. Se pare ca agresorii locuiesc in localitatea Jilava si sunt rude cu cei pe care i-au atacat.

Persoanele implicate in conflict mergeau catre Tribunalul Bucuresti, unde urma sa aiba loc un proces referitor la o crima produsa in urma cu sase luni, potrivit declaratiilor lui Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Fratele celor din Mercedes este judecat pentru ca l-ar fi omorat pe unchiul lui, acesta din urma fiind ruda si cu cei din VW Passat.

Ciocan a precizat ca, pana in prezent, nu se stie daca incidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor de circulatie sau a fost vorba de un act de intimidare.

Ancheta este ingreunata de faptul ca cei agresati refuza sa faca declaratii cu privire la incident.

Autoturismul Mercedes are numar de Franta si urmeaza sa fie verificat daca este inmatriculat sau nu. In afara celor trei rromi, nu au mai fost ranite alte persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Trei nume importante, Stan Wawrinka, Denis Shapovalov şi Lorenzo Sonego, au părăsit turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce au pierdut...
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
#focuri, #arma, #plina strada, #Bucuresti , #stiri Mercedes