Mercedes GLK, 10.000 de comenzi intr-o luna

Sambata, 02 August 2008, ora 14:01
2945 citiri
Mercedes GLK, 10.000 de comenzi intr-o luna

Mercedes GLK a fost prezentat in premiera in aprilie la Salonul Auto de la Beijing, iar de la debutul pe piata din 30 iunie au fost inregistrate peste 10.000 de comenzi.

Se pare ca noul SUV compact al constructorului german beneficiaza de succes la public, inca de la debut fiind deja printre preferintele multora. Livrarile noului GLK vor fi efectuate in Europa de Vest incepand cu luna octombrie, iar pe piata americana lansarea pe piata este programata pentru debutul anului viitor.

"Aparent, gama GLK intruneste perfect trend-ul curent. GLK este un SUV compact care are toate elementele tipice ale unui model Mercedes-Benz: un design expresiv, elemente de siguranta extinsa si confortul specific al marcii. In plus, impresioneaza clientii cu performantele sale extraordinare in ambele medii de rulare: pe sosea si off-road", a declarat Dr. Klaus Maier, directorul de vanzari si marketing la divizia de automobile Mercedes-Benz.

Versiunea cea mai atractiva este GLK "Edition 1" care prezinta un interes major desi nu a fost inca lansata oficial, iar Mercedes a primit deja 1.000 de comenzi pentru aceasta editie speciala.In Germania, una din patru comenzi este pentru GLK "Edition 1" care va fi disponibil doar la debutul noii game Mercedes. Versiunea speciala a lui Mercedes GLK se va distinge de versiunile standard printr-un design modificat al exteriorului si al interiorului cuprinse intr-un pachet sport.

Mercedes GLK, in versiunea standard, va beneficia de sasiul Agility Control care ofera SUV-ului german siguranta si in acelasi timp confort si manevrabilitate sporite. Bineinteles ca Mercedes nu a uitat sa echipeze noul GLK cu sistemul de traciune integrala 4Matic, precum si sistemul electronic de control al stabilitatii indisponibile oricarui off-roader adevarat.

Motorizarile gamei GLK este asigurata de propulsoare economice si eficiente cu patru si sase cilindri. De asemenea, constructorul german pregateste versiunea ecologica BlueEfficiency, bazata pe modelul GLK 220 CDI, care urmeaza sa fie lansata in primavara anului viitor. Mercedes a introdus odata noul model optiuni precum pachetul Pre-Safe si sistemul inteligent de iluminate ILS.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Mercedes GLK, #Luna, #comenzi, #vanzari , #stiri Mercedes