Mercedes SLS AMG costa 149.000 de euro fara TVA in Romania

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 09:23
1464 citiri
Mercedes SLS AMG costa 149.000 de euro fara TVA in Romania

Filiala locala Mercedes a anuntat pretul oficial pentru Romania a supercar-ului Mercedes SLS AMG.

Mercedes SLS AMG se lanseaza oficial in Romania la patru luni de la prezentarea oficiala a modelului, care a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Modelul care dispune de aportul unui V8 de 6.2 litri poate fi comandat de clientii romani la pretul de lista de 149.000 de euro fara TVA, pretul cu toate taxele incluse ducandu-i pe viitorii fericiti posesori ai modelului la 177.000 de euro.

Mercedes Romania le ofera celor interesati si optiunea achizitionarii in leasing a noului model, rata lunara fara TVA si fara asigurare urcand pana la 2388 de euro pentru o perioada de 48 de luni cu avans de 30%.

La pretul de lista al modelului considerat urmasul celebrului Gullwing, clientii pot sa isi adauge optiuni speciale pentru a-si personaliza masina asa cum isi doresc. Printre optiunile disponibile se numara un sistem de franare din materiale compozite, scaune sport AMG , jante din aliaj forjat cu 10 spite, capac din fibra de carbon pentru motor, vopsea AMG Alubeam Finish argintie sau un pachet audio semnat Bang&Olufsen.

Modelul va fi livrat efectiv clientilor care il comanda incepand cu primavara acestui an. Va reamintim cateva dintre detaliile tehnice care fac din SLS AMG unul dintre cele mai interesante modele sportive lansate pe piata in ultima perioada. Pe langa designul foarte atractiv cu tenta retro, modelul german beneficiaza de serviciile unui motor V8 AMG de 6.3 litri care dezvolta 571 de cai putere si 650 Nm.

In conditiile in care masa proprie a modelului german se ridica la 1620 de kilograme, acesta poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 3.8 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 317 km/h. Consumul mediu mixt anuntat de germani este de 13.2 litri/100 km.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Mercedes SLS AMG, #preturi Mercedes Romania , #stiri Mercedes