Mercedes va veni la Timisoara

Marti, 20 Mai 2008, ora 22:05
5381 citiri
Mercedes va veni la Timisoara

Firma germana de automobile Mercedes va deschide o fabrica in Romania, anunta, luni, Money Channel.

Fabrica va fi construita, cel mai probabil, in apropierea orasului Timisoara. Potrivit unor surse citate de televiziunea Money Channel, constructorul german de automobile a facut deja demersuri pentru achizitionarea terenului.

Mercedes cauta, inca de anul trecut, un loc pentru viitoarea linie de productie a modelelor A si B Klasse. Chiar daca anuntul oficial nu a fost facut inca, reprezentantii Guvernului au lasat de inteles ca Mercedes a ales deja Romania.

"Mercedes gasise ceva la Oradea, dar din cauza panzei freatice a renuntat... Am auzit o discutie cum ca, probabil, daca nu au alta solutie, s-ar indrepta spre Timisoara", a declarat Ovidiu Silaghi, Ministrul Comertului.

Polonia si Serbia sunt alte doua destinatii vehiculate de presa ca posibile tari unde se va deschide noua linie de productie Mercedes.

Saptamana trecuta, omul de afaceri Ion Tiriac a declarat ca Mercedes va anunta in trei saptamani daca va veni in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#masina, #Mercedes, #Timis, #german, #firma, #Ion Tiriac , #stiri Mercedes