Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oficial: Mercedes-Benz a dezvaluit noul CLS (Video)

Luni, 23 August 2010, ora 14:39
1857 citiri
Oficial: Mercedes-Benz a dezvaluit noul CLS (Video)

Germanii de la Mercedes-Benz au dezvaluit imaginile noului CLS, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris in aceasta toamna.

CLS a ajuns la cea de-a doua generatie iar creatorii sai spun ca noul model are un caracter mai atletic si o silueta de felina. Cei de la Mercedes-Benz nu au anuntat inca detalii despre motorizarile lui CLS, dar au prezentat o parte din noutatile acestui model.

Unul dintre elementele inovatoare ar fi noul set de LED-uri de pozitie, care inglobeaza 71 de LED-uri si ofera un grad sporit de vizibilitate in comparatie cu sistemele precedente de acest gen.

In materie de design, noul CLS aminteste de supercar-ul SLS AMG, grila radiatorului fiind dominata de sigla Mercedes-Benz, iar acest lucru subliniaza relatia acestui model cu celelalte coupe-uri realizate de producatorul german de automobile.

La nivelul interiorului, bordul este reprezentarea unui cockpit care invaluie soferul si ii prezinta toate informatiile de care are nevoie pentru a conduce.

Partea superioara a bordului este invelita in materiale cu un finisaj de satin, iar intregul habitaclu este "innabusit" cu piele si lemn. Optional, cei de la Mercedes-Benz ofera si ornamente din fibra de carbon sau lemn finisat intr-o nuanta lucioasa de negru.

"Clientii din intreaga lume au beneficiat de miscarea noastra indrazneata de a lansa un nou concept de vehicul pe piata. Cu design-ul sau deosebit, noul CLS beneficiaza si de faptul ca suntem cu o generatie in fata competitiei pe acest segment", a declarat Joachim Schmidt, seful departamentului de vanzari si marketing de la Mercedes-Benz.

Urmariti, mai jos, video-ul de prezentare al noului CLS:

Continuarea pe Automarket.ro

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#Mecedes Bezn noul CLS, #video prezentare Mercedes CLS , #stiri Mercedes