Vezi cat costa Mercedes-Benz C-Klasse facelift in Romania

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 17:19
2011 citiri
Vezi cat costa Mercedes-Benz C-Klasse facelift in Romania

Oficialii Mercedes-Benz au anuntat preturile lui C-Klasse facelift in Romania.

Cea mai ieftina versiune a acestui model porneste de la 34.069 euro cu TVA inclus, in timp ce cel mai ieftin diesel din gama C-Klasse W204 este C200 CDI BlueEFFICIENCY, model care are un pret de pornire de 35.216 euro cu TVA inclus.

In cazul versiunii break a lui C-Klasse, modelul entry-level porneste de la 35.805 euro cu TVA inclus. Cel mai ieftin C-Klasse diesel, C200 CDI BlueEFFICIENCY, pleaca de la 37.789 euro cu TVA inclus pe piata din Romania.

Mercedes C-Klasse este cel mai bine vandut model din clasa sa, cu peste un milion de exemplare comercializate in intreaga lume de la debutul sau din 2007.

Cea mai importanta piata de desfacere pentru acesta o constituie cea din SUA, care a adunat 25% din vanzarile de pe glob, urmata de cea din Germania si China.

Facelift-ul operat pe C-Klasse prezinta un model mult modernizat. Partea frontala a primit o bara si o grila noua, iar blocurile optice au fost restilizate, in timp ce partea din spate dispune de stopuri cu LED-uri si o bara usor modificata.

Cu exceptia versiunilor 4Matic, toate motorizarile beneficiaza in standard de sistemul Start&Stop.

Gratie acestui sistem si a modificarilor operate la nivelul motorizarilor, cei de la Mercedes-Benz se lauda cu reducerea consumului de carburant pentru toata gama C-Klasse.

Din 2011, transmisia 7G-Tronic va putea fi comandata in gama C-Klasse, iar debutul va avea loc pe C250 CDI 4Matic. De asemenea, cei de la Mercedes-Benz au integrat sistemele Attention Assist si Distronic Plus.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#preturi Mercedes C Klasse, #Mercedes C Klasse Romania , #stiri Mercedes