Un mercenar rus din Wagner a omorât o femeie la întoarcerea din Ucraina. Mai avea o condamnare de 14 ani pentru crimă

Joi, 30 Martie 2023, ora 19:37
5893 citiri
Un mercenar rus din Wagner a omorât o femeie la întoarcerea din Ucraina. Mai avea o condamnare de 14 ani pentru crimă
FOTO Twitter

În regiunea Kirov din Federația Rusă, Ivan Rossomahin, care s-a întors din războiul din Ucraina, a ucis o femeie, scrie canalul de Telegram Baza.

Șeful poliției locale a spus că bărbatul avea un contract cu gruparea „Wagner” și a venit în vacanță pe teritoriul Federației Ruse. Cu puțin timp înainte de crimă, la televiziunea locală a apărut o știre,= în care se spunea că Rossomahin își ținea sub teroare satul natal, Novy Burets.

El a spart două vehicule ale localnicilor. Oamenii legii le-au promis cetățenilor că-l vor trimite din nou la război, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Rossomahin a ucis cu brutalitate o femeie. Fiul decedatei a spus că rusoaica a fost bătută cu bestialitate de criminal și apoi înjunghiată.

Pe corpul ei erau urme de la lovituri, precum și răni de înjunghiere. Sub suspiciunea de crimă, mercenarul a fost reținut.

Ivan Rossomakhin mai comisese crime în trecut. El a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru uciderea unei femei și jaf într-un oraș din apropiere.

Școala nr. 14 din Vladivostok a fost redenumită în onoarea lui Evgheni Orlov, un fost mercenar din „Wagner” care a murit în Ucraina în vara anului 2022. Fiul defunctului nu înțelege această decizie, deoarece tatăl său nu a studiat niciodată la această instituție de învățământ.

#mercenari wagner, #crima, #femeie, #Rusia, #intoarcere, #razboi Ucraina , #Rusia