"Dobitocul a făcut cea mai proastă alegere" Reacție dură la adresa lui Messi

Vineri, 16 Iunie 2023, ora 08:12
9423 citiri
"Dobitocul a făcut cea mai proastă alegere" Reacție dură la adresa lui Messi
Messi a pelcat de la PSG FOTO facebook

Lionel Messi a susprins pe multă lume după ce a ales să joace pentru echipa americană Inter Miami.

Messi nu s-a întors la Barcelona, n-a acceptat nici banii arabilor, preferând o experiență americană, pentru a fi mai liniștit.

Alegerea lui Messi a fost greșită, consideră Radu Banciu, care a declarat în emisiunea Football All Inclusive de la Prima Sport.

"A făcut cea mai proastă alegere dintre cele patru opțiuni. Adică a-și activa prelungirea la PSG, a pleca la Barcelona, a pleca în Arabia Saudită sau a pleca la Inter Miami. La Miami nu va fi nici feliz (n.r. - fericit), nu va câștiga nici așa mulți bani și nu va câștiga nici un trofeu, dobitocul.

A făcut cea mai proastă alegere din cele patru după mine și istoria o să ne dea dreptate.

De ce nu s-a dus fără pretenții la Barcelona. Vorbeam cu boul ăla de Laporta și pe urma mă duceam să îmi deschid un bar.

Asta trebuia să facă Messi, să înceapă un business în Barcelona, dacă Barcelona ca și club de fotbal nu îl mai putea angaja. Să se întoarcă în oraș și să își deschidă ceva.

Timpul lui a trecut, a și zis că nu mai joacă la următorul Mondial. Păi dacă nu mai joci, ce mai faci?", a spus Radu Banciu.

Tirada la adresa lui Messi a continuat.

"A băgat-o la Paris că nu era feliz că nu apuca să ia copiii de la școală. Incredibil. De parcă Messi ar putea să aibă o relație cu copiii lui dincolo de Que miras, bobo (n.r. - La ce te uiți, prostule, expresie pe care a folosit-o la adresa unui jucător olandez). Păi ce-ar putea să le spună Messi ălora?.

Nenorocitule, clubul ăsta îți dădea 3 milioane de euro pe lună și tu nu erai feliz".

Quarterly Report - Editia 4

Selecționerul Argentinei a anunțat lotul echipei! Ce decizie i-a comunicat lui Messi
Selecționerul Argentinei a anunțat lotul echipei! Ce decizie i-a comunicat lui Messi
Antrenorul Lionel Scaloni a comunicat un lot de 29 de jucători pentru partidele pe care echipa Argentinei le va juca înainte de a merge la Copa America, cu Lionel Messi în fruntea lotului....
Antrenorul Argentinei a anunțat lotul pentru Copa America. Jucătorul mare la care a renunțat
Antrenorul Argentinei a anunțat lotul pentru Copa America. Jucătorul mare la care a renunțat
Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a dezvăluit lista jucătorilor selecţionaţi pentru a se pregăti pentru Copa America 2024, care va avea loc între 20 iunie şi 14 iulie în Statele...
#messi, #Argentina, #Australia, #inter miami, #psg, #barcelona, #Radu Banciu , #stiri fotbal