Statuie pentru Messi în străinătate. Unde a fost amplasată aceasta

Marti, 28 Martie 2023, ora 10:57
3260 citiri
Statuie pentru Messi în străinătate. Unde a fost amplasată aceasta
Messi are statuie la Asuncion FOTO facebook

După ce Lionel Messi a condus Argentina la al treilea titlu mondial în decembrie anul trecut, o statuie a atacantului de la Paris Saint-Germain va sta alături de cele ale lui Diego Maradona şi Pelé la muzeul Confederaţiei sud-americane de fotbal (Conmebol), din Luque, Paraguay.

Messi, ţinând în mână o replică a trofeului Cupei Mondiale, a stat lângă statuia în mărime naturală în timpul unei ceremonii de dezvelire la sediul Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal din Luque, Paraguay, înaintea tragerii la sorţi pentru Copa Libertadores de luni.

Sâmbătă, centrul de pregătire al naţionalei Argentinei a fost redenumit cu numele jucătorului de la Paris Saint-Germain.

Jucătorii şi selecţionerul Lionel Scaloni au primit trofee în miniatură ale Cupei Mondiale şi Copa America, pe care au câştigat-o în 2021. Argentina va juca în noaptea de marţi spre miercuri împotriva Curaçao, într-un meci amical în care Lionel Messi ar putea deveni primul jucător argentinian care ajunge la 100 de goluri pentru echipa naţională.

#messi, #statuie, #asuncion, #Paraguay, #fotbal, #muzeu , #stiri fotbal