Ce cumpara romanii de la METRO de Paste

Marti, 31 Martie 2015, ora 14:24
2561 citiri
Ce cumpara romanii de la METRO de Paste
Foto: METRO

METRO Cash & Carry Romania a publicat, marti, lista celor mai populare produse cumparate de romani in perioada sarbatorilor de Paste.

"Perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale este una foarte intensa, iar clientii nostri profesionisti se pregatesc pentru valul de consumatori cuprinsi de spiritul sarbatorilor. Revanzatorii isi aprovizioneaza magazinele de proximitate cu produse sezoniere, clientii din zona ospitaliera adauga in meniu preparate specifice perioadei, iar consultantii planifica liste de cadouri pentru clienti.

Printre cele mai cautate produse din perioada aceasta se numara pachetele de cadouri, alimentele necesare pentru prepararea mesei de Paste, oua si vopsea pentru oua, iar promotiile la dulciurile de sezon sunt printre primele care se epuizeaza", a declarat Adina Timplaru, Head of Corporate Communications METRO Cash & Carry Romania, intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

Pachete de cadouri, vinuri si dulciuri de sezon

METRO Cash & Carry Romania a pregatit pentru Paste un catalog cu pachete cadou, pentru toate gusturile si preferintele, cu preturi variind intre 19,99 de lei si 359,99 de lei.

Noutatile sezonului sunt pachetele traditionale cu produse locale, specifice sarbatorii, dar si pachetele special create pentru copii. Totodata, clientii sunt incurajati sa apeleze la imaginatie si sa-si creeze propriile pachete personalizate.

Compania le propune clientilor cel mai mare sortiment de vinuri de pe piata, cu peste 260 de branduri de vin. In crearea acestui sortiment, METRO Romania colaboreaza cu producatori locali, ponderea articolelor produse in Romania fiind de peste 90%.

Cererea de produse specifice sarbatorii este mare in aceasta perioada, METRO avand in portofoliu sute de tipuri de produse sezoniere.

Servicii care vin in ajutorul clientilor profesionisti, de Sarbatori

METRO propune solutii clientilor care planifica sa trimita cadouri partenerilor de business.

Acestia isi pot eficientiza procesul de cumparare, prin alegerea cosurilor de cadouri din magazinul online. Accesand serviciul "Multiadresa", clientii pot beneficia de functia livrarii multiple, printr-o singura comanda si cu o investitie minima de 10 lei/ adresa.

METRO Cash & Carry este reprezentata in 26 de tari cu peste 750 de magazine. Cu peste 117.000 angajati in intreaga lume, compania a atins vanzari de aproximativ 31 miliarde de euro in anul financiar 2013/2014.

C.P.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#produse Metro, #oferte Metro, #produse Metro Paste, #vanzari Metro , #Romania