Doi bărbați din Constanța au sărbătorit Mica Unire cu o baie în mare și steagul în mână: "Uităm de toate, ne revigorăm" VIDEO

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 16:32
1482 citiri
Doi bărbați din Constanța au sărbătorit Mica Unire cu o baie în mare și steagul în mână: "Uităm de toate, ne revigorăm" VIDEO
Cei doi bărbați în mare FOTO captură YouTube

Doi bărbați au sărbătorit Unirea Principatelor Române într-un mod inedit la Constanța marți, 24 ianuarie. Aceștia au făcut o baie în mare, cu steagul României în mână, deși apa nu are mai mult de 8 grade Celsius, iar pe plajă bătea vântul.

Cei doi s-au avântat în valuri îmbrăcați doar în șort de baie, cu câte un drapel uriaș în mână.

Cei doi bărbați, însoțiți de câțiva prieteni îmbrăcați cu haine groase au făcut și o horă pe plajă. Au adus cu ei și o boxă uriașă, din care au răsunat acordurile Horei Unirii.

”Simt, trăiesc românește. (Mă simt) revigorat, este rece, este superb. (...) Uităm de toate, ne revigorăm, e bine, e o senzație plăcută, ieșim din confortul de cotidian, de zi cu zi, e altceva”, a declarat unul dintre cei doi pentru Știrile Pro TV.

”E foarte bine să faci baie, mai ales iarna. E extraordinar de bine pentru sănătate, te limpezește din toate punctele de vedere. Ce simțiti când intrați în apa rece? Puține furnicături la picioare și un frig teribil în primele 15 secunde și apoi e ok, e foarte bine", a completat celălalt.

Cei doi bărbați au repetat această experiență de cinci ori până acum.

La final, au băut un ceai cald și un păhărel de tărie, să se încălzească.

#Mica Unire, #barbati, #Constanta, #baia in mare, #steag , #stiri magazin