Cum isi spioneaza vedetele propria familie, cu detectivi particulari

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 08:57
2270 citiri
Cum isi spioneaza vedetele propria familie, cu detectivi particulari
Foto: Spy Beat

Statutul de vedeta nu te scuteste de un anturaj in care ar putea exista si oameni de o factura indoielnica. Atunci cand banii, faima si toate celelalte avantaje de pe urma acesteia atrag o multime de prieteni, unele celebritati aleg sa le verifice onestitatea intr-un mod inedit, dar sigur si rapid: detectivii particulari.

Ba unele dintre ele aleg sa traga cu ochiul si in viata nestiuta a partenerului, pentru a se asigura ca lucrurile nu sunt altfel decat cele pe care le stiu sau intuiesc.

Spy Beat prezinta cateva exemple de vedete care, fortate de imprejurari, au deci sa apeleze la serviciile detectivilor particulari.

Britney Spears

Britney Spears a avut parte de o perioada foarte agitata in 2006-2007, pe care toata lumea si-o aminteste. S-a lasat de cantat un timp, s-a casatorit si a avut copii. Chiar daca nu e nimic rau in asta, ba chiar dimpotriva, se pare ca lucrurile in relatia sa se deteriorasera considerabil.

In 2007, a decis in sfarsit sa faca ceva, asa ca a angajat un detectiv particular pentru a-l investiga mai atent pe fostul ei sot, Kevin Federline, cu care se lupta in instanta pentru custodia celor doi fii ai lor. In acel moment, cu toate scaparile ei, lupta sa parea deja pierduta.

Nu a stat insa nepasatoare, iar detectivul particular a ajutat-o sa stranga dovezi solide impotriva lui Federline.

Maria Shriver

Maria Shriver, sotia lui Arnold Schwarzenegger, a angajat un detectiv pentru investiga finantele sotului ei, analizandu-i distribuirea banilor castigati de pe urma actoriei. Un tel ascuns era insa si sa afle daca intr-adevar sotul ei avea si o familie ilegitima, asa cum auzise.

Potrivit zvonurilor, Arnold ar fi avut un copil cu fosta menajera a familiei, Mildred Baena, asa ca Shriver a decis sa ia masuri. In mai 2011, Arnold Schwarzenegger a anuntat ca se desparte de sotia sa, dupa o casatorie de 25 de ani.

Shaunie O'Neal

Sotia faimosului jucator de baschet Shaquille O'Neal, Shaunie, a angajat si ea un detectiv particular pentru a strange dovezile necesare anularii intelegerii prenuptiale. Cei doi se aflau in mijlocul unui divort complicat in 2010, cand Shaunie a decis sa construiasca un caz solid impotriva jucatorului de baschet. Shanie si Shaquille semnasera un acord prenuptial, dar acesta era anulat in caz de infidelitate.

Detectivii au aflat ca, intr-adevar, Shaquille isi trimitea mesaje si vorbea cu o fosta iubita, Vanessa Lopez. Cele doua femei s-au aliat impotriva jucatorului, iar Vanessa a depus chiar o plangere de hartuire, prezentand mesajele din partea sportivului.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian si Lamar Odom trec printr-o perioada nu tocmai usoara, avand in vedere numerosele acuzatii de infidelitate si abuz de droguri care il vizeaza pe Lamar. Se pare ca Khloe a angajat un detectiv particular pentru a-i investiga mai atent sotul si pentru a avea confirmarea infidelitatii.

Daca suspiciunile se vor dovedi adevarate, iar Khloe va depune actele de divort, aceasta ar putea beneficia de o multime de bani. Zvonurile sustin ca Lamar nu doar ca a inselat-o de multe ori, dar s-a si laudat cu asta in fata prietenilor.

Chiar daca nu s-a facut inca niciun anunt oficial, se presupune ca Khloe are deja suficiente dovezi pentru a-l incrimina pe Lamar si pentru a anula contractul prenuptial.

Familia Jackson

Parintii lui Michael Jackson nu au putut accepta moartea prematura a fiului lor, acesta fiind si motivul pentru care au angajat detectivi particulari, care sa realizeze propria ancheta si sa gaseasca adevarata cauza a decesului regelui pop.

Asta, desi doctorul Conrad Murrary a fost acuzat de omucidere involuntara, in 2011, acesta fiind condamnat la 4 ani de inchisoare. Intre timp, acesta a fost eliberat, dupa ce a ispasit jumtate din condamnare.

Atat Joe Jackson, cat si Katherine Jackson sunt convinsi ca moartea lui Michael este inca invaluita in mister. Chiar daca procesul pe care l-au intentat AEG Live nu le-a dat dreptate, proces finalizat recent, cu siguranta lucrurile nu se vor opri aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#vedete angajat detectivi particulari, #detectivi particulari vedete , #ancheta moarte